Cum arată și cu ce se ocupă acum Andrei Ștefan, câștigătorul Dansez pentru tine 2008 și fost membru LaLaBand: "Mi-am îndeplinit visul"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Andrei Ștefan, câștigătorul Dansez pentru tine 2008 și fost membru LaLaBand. Andrei Ștefan este câștigătorul din 2008 al show-ului Dansez pentru tine, însă în prezent viața lui se desfășoară departe de lumina reflectoarelor. Fostul componnet al trupei LaLaBand, Andrei Ștefan, are o meserie în domeniul imobiliarelor și a devenit tătic. Cu toate acestea încă mai visează să fie scenă. Iată cum s-a schimbat viața lui Andrei Ștefan, în ultimii 15 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Andrei Ștefan, câștigătorul Dansez pentru tine 2008 și fost membru LaLaBand. Îl mai ții minte pe Andrei Ștefan, ex-câștigătorul „Dansez pentru tine” și fostul membru LaLaBand? În urmă cu 15 ani, Andrei Ștefan era desemnat marele câștigător al show-ului „Dansez pentru tine'. El a avut-o ca parteneră, la vremea aceea, chiar pe Giulia Anghelescu. Andrei Ștefan a devenit apoi unul din membrii trupei LaLaBand și a jucat și în serialul „Pariu cu viața'. Ștefan duce o viață total diferită, fiind agent imobiliar și proaspăt tătic. Acesta și-a exprimat recent dorința de a se reuni cu vechii colegi de trupă, deoarece i-ar plăcea să aibă din nou experiența scenei.

andrei-stefan-dansez-pentru-tine-15-1andrei-stefan-dansez-pentru-tine-15-1

Cum arată și cu ce se ocupă acum Andrei Ștefan, câștigătorul Dansez pentru tine 2008 și fost membru LaLaBand

Viața lui Andrei Ștefan s-a schimbat în ultimii 15 ani. În prezent, Andrei Ștefan este agent imobiliar și are o familie superbă alături de partenera sa de viață și copilașul lor, în vârstă de doi ani. Totuși, Andrei visează să revină pe scenă alături de vechii săi colegi, în cadrul unui show aniversar.

Citește și: Îl mai ții minte pe Mitică din Vacanța Mare? Actorul Emilian Rădinoiu are 62 ani și duce o viață discretă

Citește și: „Eram convinsă că fac infarct”. Amalia Enache a fost operată de urgență. Ce a pățit prezentatoarea de la PRO TV

Păstrez legătura cu Giulia Anghelescu, dar nu am mai reușit să ne mai vedem des. Cu viața de familie, fiecare suntem prinși cu programul, dar, da, țin legătura. Da, am vorbit recent și cu Costin, și cu Monica. Ne mai întâlnim în diverse proiecte sau ne mai vedem la evenimente. Fiecare a avut traseul lui după toată treaba cu serialul și cu trupa. Sincer, chiar îmi e dor de o reuniune, să fim toți 20. Ar fi fost momentul când au trecut 10 ani, se făceau 10 ani. În 2021 ar fi trebuit. Mi-ar fi plăcut să continui pe partea artistică. Acum sunt doar lucruri punctuale. Mi-ar fi plăcut să merg pe traseul ăsta. Acum suntem părinți, avem un bebe de 2 ani și prioritățile sunt diferite.„, a declarat Andrei Ștefan pentru Fanatik.ro.

Andrei Ștefan, câștigător „Dansez pentru tine”: „Nu mă gândeam că o să ajung departe”

Andrei Ștefan a menționat că experiența la TV, l-a ajutat ulterior în carieră. Banii pe care i-a câștigat, cât timp a lucrat în showbiz, l-au ajutat să-și împlinească un mare vis, acela de a avea o casă a lui.

Mi s-a schimbat foarte mult viața din 2008, de când am câștigat Dansez pentru tine. S-au tot legat proiectele, s-au înlănțuit. Nu știam ce urma să mi se întâmple. Nu mă gândeam că o să ajung departe. După toată nebunia asta, tot mai apar proiecte punctuale și mă bucur foarte mult. Mi-am luat casa. Pentru asta am fost să lupt. Mi-am îndeplinit visul.” a mai adăugat Andrei Ștefan, potrivit aceleiași surse.

Andrei Ștefan: „Nu regret nimic”

Andrei Ștefan a mărturisit că momentele pe care le-a trăit la „Dansez pentru tine”, sau în cadrul serialului „Pariu cu viața”, sunt printre cele mai frumoase amintiri și ar lua-o oricând de la capăt, chiar dacă a fost mult de muncă.

A fost multă muncă. La „Dansez' erau zilnic repetiții. La „Pariu cu viața' mergeai dimineața la filmări, dar nu știai când te întorci. Am trăit în câțiva ani niște chestii și niște momente pe care alții le înmagazinează într-o viață. Nu regret nimic. Jur că aș lua-o de la capăt, la fel, oricând. Cu serialul, la fel, m-aș mai integra în aceeași gașcă!„, a mai declarat acesta pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton