Cum arată actrița Olimpia Melinte nemachiată, la 36 de ani: "Se cam ferește toată lumea în online"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată nemachiată actrița Olimpia Melinte, din serialul Vlad. Actrița Olimpia Melinte a devenit cunoscută publicului larg, după ce a jucat în serialul românesc Vlad, difuzat de Netlfix. Frumoasa vedetă de 36 de ani este mămica a doi copii, iar recent a postat o poză pe Instagram în care nu poartă deloc machiaj, fapt ce a atras aprecierea fanilor din mediul virtual. Vedeta a oferit mai multe detalii despre rutina ei de îngrijire și cum reușește să-și mențină tenul fresh.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată nemachiată actrița Olimpia Melinte, din serialul Vlad. Olimpia Melinte, 36 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, după rolul pe care l-a interpretat în serialul Vlad. Olimpia Melinte, cea care a jucat rolul Elizei Dragomir, este nu numai o artistă talentată, dar și o mamă foarte dedicată celor doi copii ai ei, băiețelul Sasha, în vârstă de 8 ani, Sasha, și fiica ei, Ingrid, de aproape 2 ani. Olimpia a postat recent pe social-media o poză în care este total nemachiată, o ipostază în care puține vedete îndrăznesc să se afișeze. Fanii Olimpiei Melinte au reacționat imediat și și-au manifestat aprecierea față de curajul și autenticitatea vedetei.

index-23-1index-23-1

Cum arată actrița Olimpia Melinte nemachiată

Olimpia Melinte este o femeie carismatică și talentată, actriță și mamă a doi copii. Vedeta nu este adepta standardelor de frumusețe actuale, în care majoritatea persoanele obișnuiesc să posteze imagini folosind filtre și un machiaj intens, așa că Olimpia Melinte a decis să publice o imagine ce o înfățișează complet nemachiată. În fotografie se poate observa atât tenul cu mici imperfecțiuni, cearcănele, cât și trăsăturile frumoase ale actriței.

Citește și: Anunțul făcut de Olimpia Melinte după 13 ani de căsnicie: „Ne dăm spațiu și…”

Citește și: Olimpia Melinte, fotografie rară alături de fratele ei: „El e părintele Bogdan'

Citește și: Șerban Huidu se întoarce la Prima TV și prezintă, din nou, Cronica Cârcotașilor, după demisia Ioanei Petric: „Emisiunea se reface”

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi’

Avem varianta #nomakeup #nofilter #nonothing de care se cam ferește toată lumea în online și varianta după o oră în rulota de make-up. Gata îmbrăcată și machiată și cu părul așezat cu talent sub pălărie', a scris Olimpia Melinte pe Instagram.

Ce mesaje a primit Olimpia Melinte din partea fanilor, după ce s-a pozat nemachiată

Gestul Olimpiei Melinte a fost apreciat ca un adevărat act de curaj, iar urmăritorii și-au exprimat admirația față de actriță, care a primit o mulțime de complimente și mesaje.

Îmi place, ce schimbare mișto! Chiar e un personaj diferit! Spor!', Ești foarte frumoasă!', Îmi plac atât de mult ambele variante, dar prima e cea mai frumoasă!', Ești frumoasă oricum! Și cu și fără!', au fost reacțiile celor care o urmăresc în online pe Olimpia Melinte, mămică de doi copii.

La ce ritualuri de îngrijire apelează Olimpia Melinte

Olimpia Melinte a spus și la ce trucuri de întreținere apelează când vine vorba de îngrijirea tenului. Actrița a declarat că este adepta demachierii înainte de culcare și a hidratării intense cu o cremă potrivită tenului ei, pentru a compensa efectele dănătoare ale machiajului de pe platourile de filmare.

Sunt adepta unui ten curat, ceea ce mi se pare esențial. Înseamnă demachiat cu grijă în fiecare seară. O dată pe lună un tratament care să curețe și hidrateze pielea. Sunt adepta naturalului, cu cât mai natural, cu atât mai bine. Dar să fie îngrijire. În fiecare seară mă demachiez, dau cu o cremă hidratantă. Mai ales că eu stau ore întregi la filmări. Tenul devine uscat și are nevoie de mai multă atenție. Și măștile sunt binevenite, dar perioada asta n-am mai avut timp de ele', a declarat Olimpia Melinte pentru Click!

FOTO: VIVA, FAcebook PRO TV, TIFF

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton