6 ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce s-a întâmplat la mormântul artistei: doar câteva persoane au venit să o pomenească

 Oana Pantazi
.

Au trecut 6 ani de la moartea Ilenei Ciuculete, reputata interpretă încetând din viață în anul 2017, în urma unei boli cumplite. Astăzi, familia i-a făcut cele creștinești artistei, iar Mugurel Sfetcu, unul dintre cei doi fii ai săi, a dezvăluit cine a participat la pomană, dar și care este acum situația locului de veci al mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, Ileana Ciuculete ar fi împlinit 71 de ani, însă, din nefericire, cu 6 ani în urmă, artista a pierdut lupta cu o boală teribilă – hepatita C, urmată de ciroză. Doi ani mai târziu, s-a stins din viață și soțul ei, Cornel Galeș, cu care cei doi fii ai artistei s-au judecat vreme îndelungată, pentru avere. Acum, lucrurile au reintrat în normal, însă durerea pierderii mamei lor nu s-au stins. Azi, Ileana Ciuculete a fost comemorată pentru a șasea oară de familie și de apropiați.

17342966_121551715046190_2037713761568572014_n17342966_121551715046190_2037713761568572014_n

Au trecut 6 ani de la moartea Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete a fost o artistă extrem de apreciată, însă, din păcate, la 6 ani de la trecerea în neființă, la mormântul ei au fost prezente doar câteva persoane – familia și apropiații, după cum mărturisește fiul ei, care a povestit că s-au pregătit pentru datina creștinească.

'Suntem aici la mormânt, acum a vine preotul să citească. Am venit cu pachete, cu colivă, cum se face, o pomenim și după o să împărțim, am făcut totul. Urmează să vină părintele acum. Suntem câteva persoane, strict familia, nașa și nașul și o doamnă de aici', a declarat Mugurel Sfetcu, unul dintre cei doi fii ai artistei, pentru Spynews.

Ce s-a întâmplat cu mormântul Ilenei Ciuculete

Băieții Ilenei Ciuculete nu i-au putut reabilita mormântul artistei până acum, din cauză că au găsit actele de la locul de veci al mamei lor, după moartea soțului acesteia, Cornel Galeș. În urmă cu ceva timp, crucea comună pe care o au Ileana Ciuculete și soțul ei, Cornel Galeș, s-a crăpat într-o parte, lucru ce i-a întristat și mai mult. Recent, băieții artistei, Mugurel și Cristian Sfetcu, au primit aprobare de la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane și au putut, în sfârșit, să se ocupe de locul de veci al regretatei cântărețe.

Citește și: Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis:„Apartamentul a fost scos la vânzare cu…’

Citește și:Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu: „Știa exact situația’

Citește și:„Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine…'. Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

'Am rezolvat cu mormântul, cu actele, mormântul nu avea nimic așa cum s-a spus, nu era nimic în paragină, m-am și enervat când s-a spus că ar fi fost distrus, totul e în regulă. Am concesionat, nu e niciun fel de problemă', a mai spus fiul artistei pentru sursa citată.

Mama artistei împlinește 92 de ani

Pentru un părinte cel mai greu este să-și conducă copilul pe ultimul drum și, din păcate, Ginica, mama artistei a trăit în ultimii 6 ani cu sufletul cernit de durere. Aceasta i-a supraviețuit fiicei sale, iar pe 16 martie urmează să împlinească 92 de ani. Chiar dacă fizic nu sunt probleme, mama artistei suferă enorm.

'Bunica e bine, e sănătoasă deocamdată, e totul bine, e în regulă', a mai spus Mugurel Sfetcu pentru Spynews.

Cornel Galeș a murit la doi ani și jumătate după Ileana Ciuculete

Cornel Galeș, fostul soț al artistei, a murit la distanță de aproape trei ani de când s-a prăpădit regretata Ileana Ciuculete. Cântăreața de muzică populară a murit la vârsta de 64 de ani, în urma virusului hepatitei C. Artista s-a stins pe data de 14 martie 2017, pe un pat de spital. La distanță de doi ani și jumătate, pe 30 noiembrie 2019, văduvul acesteia, Cornel Galeș, a murit și el într-un tragic accident de mașină.

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din Zona Olteniei. În întreaga ei carieră, artista a înregistrat 30 de discuri și a fost premiată cu trei discuri de aur și un disc de platină, iar în Serbia a primit un disc de aur.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton