Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor: "Nu am știut din prima numele emisiunii..."

 Raiciu Adriana
.

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. Daniel Pavel s-a alăturat echipei Survivor România în cel de-al doilea sezon, în 2021. Emisiunea a fost difuzată inițial la Kanal D, însă acum se poate vedea la PRO TV. În cadrul unui podcast, Daniel Pavel a spus cum a ajuns să prezinte Survivor și ce înseamnă pentru el această competiție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. Daniel Pavel s-a alături echipei Survivor România în 2021, în cel de-al doilea sezon, care s-a difuzat la Kanal D. Ulterior, show-ul a fost preluat de PRO TV și la momentul actual este dat pe postul de pe Pache Protopepescu.

daniel-paveldaniel-pavel

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. În cadrul unui podcast, Daniel Pavel a spus cum a ajuns să prezinte Survivor România, dar și ce înseamnă pentru el această emisiune.

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă:’Nu mai formăm o pereche’

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Cadoul mai puțin obișnuit pe care l-a primit Regina Elisabeta a II-a de la Kate Middleton, de Crăciun: „Eram puțin îngrijorată’

Citește și: Igor Bogdanoff a murit la șase zile după fratele său, Grichka.Ce au pățit celebrii gemeni din Franța

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. Daniel Pavel a spus la podcastul lui Cătălin Măruță că a participat la un casting înainte de Crăciun, în 2020. La momentul respectiv, prezentatorul știa doar că este vorba de o emisiune care se va desfășura în natură, însă nu știa nici numele și nici cum urma să se desfășoare.

A luat castingul, iar după o săptămână a fost plecarea și spune că s-a adaptat foarte rapid. Ba chiar mai mult, în perioada respectivă mai avea o propunere în Viena, acolo unde locuia, în zona de business. Însă, a ales zona de media.

„A fost un casting de Crăciun sau cu câteva zile înainte de Crăciunul anului 2020, un casting pentru o emisiune în natură, nu am știut din prima numele emisiunii, încă se concretiza, oamenii erau foarte inimoși. Ei au zis: Băi, riscăm și unii, și alții, și tu, și noi. Mi-au oferit o șansă, am zis că o iau și practic plecarea a fost într-o săptămână. Eu am zis că vreau să schimb… la finalul anului 2020, contractul meu se încheia și aveam, de fapt, o opțiune să prelungesc și cu ei, dar aveam o opțiune și în Viena de alt job. Nu era în zona de media, era o firmă româno-austriacă, era de business. Și mă gândeam cum ar fi fost să pun costumul pe mine… De la costume elegante, am ajuns la… ei bine, eu sunt foarte cameleonic. A fost costumul cu fluier, acum e cu pantaloni de camuflaj, și Survivor, și restul e istorie', a declarat el.

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. De asemenea, Daniel Pavel a mai spus că acel casting pentru Survivor România a fost online, filmat totul cu telefonul și trimis către producătorii de la Kanal D.

„Am trimis din Viena pentru casting, era pandemie, nu puteam să vin aici. A fost o probă, totul filmat, cu telefonul, prietena mea de atunci a fost foarte săritoare și oamenii de la postul unde a început povestea mea, la Kanal D, au fost extraordinari. Și acum, practic, lucrurile s-au petrecut cu o asemenea viteză, Cătă, că a fost greu să developez pentru că deja te-a luat tăvălugul Survivor din nou. (…) Este toată echipa, și tata Teo, domnul doctor. Toată echipa este. Alexandra Motoroiu, care este căscuța mea, este colega mea cu care am făcut content, să spunem așa. Este Talida, reporteriță, o salutăm pe această cale. Este și Guney de la Acun Media, este și Endern, toți oamenii aceștia minunați care au făcut parte din asocierea Acun Media – Kanal D, sunt acum Acun Media și Pro TV', a încheiat moderatorul.

Daniel Pavel, detalii despre noul sezon Survivor

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. Daniel Pavel este și în sezonul trei gazda emisiunii Survivor România. Prezentatorul a oferit și informații despre ceea ce se va întâmpla în Republica Dominicană cu Faimoșii și Războinicii.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă!’, a spus Daniel Pavel.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton