Cum i-a afectat pandemia afacerile lui Mugur Mihăescu: „Am pierdut aproape tot. Noroc că...”

 Miniosu Alexandra
.

Mugur Mihăescu a povestit cum i-a afectat pandemia de COVID-19 afacerile. Celebrul actor a dezvăluit că la fel ca majoritatea firmelor, și a lui a suferit pierderi considerabile. Lucrurile au arătât atât de rău, încât, la un moment dat, era să piardă absolut tot. Din fericire, artistul a reușit să-și repună business-ul pe picioare, având bani suficienți puși deoparte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pandemia de COVID-19 i-a afectat și afacerile lui Mugur Mihăescu. După ce s-a retras din lumea televiziunii, actorul s-a lansat în acest domeniu și în prezent deține mai multe pub-uri în București. La fel ca mulți alți patroni, și el a resimțit pierderi financiare considerabile. Cu toate astea, din fericire, a reușit să își pună afacerile din nou pe picioare.

m5-10m5-10

Recent, Mugur Mihăescu a fost invitat în emisiunea „Teo Show', de pe Kanal D. Celebrul actor, cunoscut mai ales pentru rolul lui Leana din „Vacanța Mare', a mărturisit că el personal nu a pierdut bani în pandemie, însă firma pe care o deține, da.

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:”Am rămas repetent de 3 ori”

Citește și: Cum arată vila de lux a lui Mugur Mihăescu:„Nu m-am îmbogățit peste noapte'

Citește și: Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț:„Am avut niște episoade…'

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express:„A fost vorba despre violența asta fizică…'

Cum i-a afectat pandemia afacerile lui Mugur Mihăescu

Teo Trandafir l-a întrrebat direct pe Mugur Mihăescu dacă a suferit pierderi financiare în contextul pandemiei de COVID-19, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară. Întrebarea prezentatoarei emisiunii de pe Kanal D a fost formulată astfel: „Ai pierdut bani mulți în pandemia asta?'.

Mugur Mihăescu a explicat că deși el personal nu a pierdut bani, firma pe care o deține s-a confruntat cu această problemă. În acest context, el a susținut că un business corect ar trebui dezvoltat în așa fel încât persoana juridică să poată trăi și fără patron, în cazul în care i se întâmplă ceva.

„În pandemie, eu personal, Mugur, nu am pierdut. Firma, da, a pierdut. Firma este a mea, dar e persoană juridică. Trebuie să ne dezbărăm de obiceiul de a zice dacă pică patronul, pică firma. Un business corect îl dezvolți astfel încât persoana aia juridică să trăiască și fără tine, după ce crăpi tu sau dacă ție ți se întâmplă ceva', a spus Mugur Mihăescu în cadrul emisiunii „Teo Show', de pe Kanal D, scrie libertatea.ro.

Răspunsul lui Teo Trandafir a făcut referire tot la bani: „Știi cât de puțini bani am?! Atât de puțini încât nu mă interesează acest subiect'.

„Am pierdut aproape tot'

În continuare, Mugur Mihăescu a povestit că firma lui a fost la un pas să piardă tot. Artistul a reușit să salveze situația cu banii puși deoparte. Astfel, în prezent, după cum a susținut chiar el, afacerea lui își revine ușor-ușor.

„De exemplu, ți-a picat o firmă care are 2.000 de angajați, pentru că nu știu ce a pățit patronul, 2.000 de angajați au rămas pe drumuri. Pe bune… aia se numește firmă?

Da, firma mea a pierdut. A pierdut ca toate celelalte firme din toate domeniile astea. Am pierdut aproape tot. Noroc că aveam bani puși deoparte și am zis că susținem. Deocamdată, businessul meu își revine', a adăugat el.

Câți bani a câștigat Mugur Mihăescu din Vacanța Mare

În urmă cu câteva săptămâni, Mugur Mihăescu a fost invitat și în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'. Prezentatoarea l-a întrebat câte milioane de euro i-a adus în conturi proiectul Vacanța Mare. Actorul a spus că suma a fost una mare, însă nu și-o mai amintește exact și că nu și-a făcut un scop din bani.

„Destule. Multe. Nu mai știu. Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi și cheltuiam. Îi luam cu noi în mormânt?! Mi-am făcut visurile la 30 și ceva de ani, cu mașini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiți-vă viața, rămâneți cu amintirile! Ne-am gândit și la zile negre, am pus ceva deoparte.

Am câștigat cât am și dăruit. Advertising-ul a generat zeci de milioane de euro. De ce să fii sărac?! Puteam să plec să stau ca pașa în toate țările, dar am rămas aici. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut face pasul ăsta să plec, să trăiesc în altă țară', spunea atunci Mugur Mihăescu.

Sursă foto: Facebook, captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton