Cum a afectat-o pe Sanda Ladoși faptul că tatăl său era ofițer de Securitate: „Am fost botezată noaptea, pe ascuns, când eram destul de măricică”

 Miniosu Alexandra
.

Sanda Ladoși, una dintre cele mai apreciate artiste din țară, a povestit cum a afectat-o, în copilărie, faptul că tatăl său era ofițer de Securitate. Îndrăgita cântăreață a dezvăluit că a fost botezată pe ascuns, în toiul nopții, când era deja destul de mare și mergea în picioare. De asemenea, din cauza statutului lui, părintele vedetei nu a putut intra în biserică la nunta fratelui solistei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși a dezvăluit cum a afectat-o faptul că tatăl său era ofițer de Securitate. Marea artistă provine dintr-o familie frumoasă, care i-a oferit o educație aleasă. Părinții ei, ambii profesori, nu i-au pus însă totul pe tavă, pentru a o învăța cum să se descurce în viață. De altfel, în timp, cântăreața a învățat să „aplice' aceeași metodă și în privința copiilor săi, la rândul ei.

sanda-ladosi-1-1sanda-ladosi-1-1

Deși e o fire discretă, mai ales în privința vieții personale, Sanda Ladoși a acceptat să-și deschidă sufletul de dragul fanilor, într-un interviu pentru Impact. Printre altele, ea a dezvăluit ce consecințe a avut faptul că tatăl său a fost „un om al regimului comunist'.

Citește și: Cum se înțelege Sanda Ladoși cu cei doi copii adolescenți:„Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic'

Citește și: Marcel Pavel și Sanda Ladoși s-au apucat de politică!Se numără printre vedetele care candidează la alegerile parlamentare

Citește și: Irina Columbeanu a fost premiată pentru performanțele sale de la liceul din Malibu:„Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor'

Citește și: Tudor Ionescu de la Fly Project bea 7-8 litri de apă pe zi.Cum arată după ce a slăbit 40 kg

Cum a afectat-o pe Sanda Ladoși faptul că tatăl său era ofițer de Securitate

Sanda Ladoși nu a dus lipsă de nimic în timpul regimului comunist, spune ea. A avut o relație foarte bună cu părinții ei în copilărie, deși au fost destul de stricți. Mama și tatăl artistei, ambii profesiori, au învățat-o să se descurce de una singură în viață. La un moment dat, ea a ajuns învățătoare, însă nu a profesat niciodată, deoarece destinul avea alt „traseu' pentru ea, devenind o celebră cântăreață.

„Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut. A fost atât de firesc, odată nu am dat din coate. Alții poate au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect', a povestit Sanda Ladoși pentru sursa citată.

„M-au botezat pe ascuns'

Potrivit spuselor Sandei Ladoși, ea a avut puțin „de tras' din cauză că tatăl ei era profesor și avea gradul de colonel în Securitate. Având în vedere că Nicolae Ceaușescu le intezicea celor din sistem să se apropie de biserică, artista a fost botezată pe ascuns, noaptea, când era deja destul de mare.

„Eram destul de măricică, deja mergam în picioare. Mătușa și mama m-au dus noaptea în biserică și m-au botezat pe ascuns', a susținut artista.

Din același motiv, tatăl Sandei Ladoși nu a putut fi prezent, în biserică, la nunta fiului ei, adică la fratele artistei. Acesta a rămas la ușă. În ciuda acestui lucru, cântăreața a recunoscut că ea intra în biserică, de sărbători. A avut o copilărie frumoasă, alături de fratele și verișorul ei, de care-și amintește cu drag.

„Ne-a așteptat la poartă. Nu a intrat în biserică, nu a avut ce face', a mai spus ea.

Artista a fost foarte afectată de moartea părintelui său

Sanda Ladoși a fost foarte apropiată de tatăl ei. Astfel, a fost foarte afectată atunci când părintele său s-a stins din viață. Bărbatul a murit la doar 51 de ani, după trei luni când a aflat că era bolnav. În ceea ce o privește pe mama ei, cântăreața a mărturisit că nu a avut niciodată secrete față de ea și vorbește și acum orice cu ea.

„Meseria, scena, m-a ajutat atunci să trec peste acest moment', a adăugat solista.

Cântăreața folosește produse bio, luate de la țară, pentru a-și crește copiii

Sanda Ladoși are doi copii minunați, de care e foarte atașată. Conform sursei menționate anterior, vedeta i-a crescut mai mult singură, deoarece soțul său, Ștefan Tache, nu ar fi avut suficient timp să se implice prea mult în viața lor. Cântăreața a avut grijă mereu ca fiul și fiica ei să mănânce cât mai sănătos posibil.

„Gătesc foarte bine, nu că mă laud eu, mi-au zis alții. Maică-mea mi-a spus că am depășit-o demult, că eu am trecut și pe zona de patiserie… Asta s-a dezvoltat de când am copiii, până atunci nu mă interesa. Dar sunt genul de părinte care chiar mi-am luat carnea, laptele, făina și ouăle de la țară, pentru ca, copiii mei să crească cu hrană cât se poate de sănătoasă. Pâinea mi-o fac în casă, încă de când erau mici.

Am început să fac chifle, am avut o grămadă de timp cu pandemia.. La fel, fac pizza, prăjituri sub diverse forme. Fac cu mare drag și asta e mare lucru…Sufletul mă îndreaptă acolo unde trebuie să fiu și nu forțez nota, îmi urmez instinctul', a conchis ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton