Cum a scăpat de alopecie Marius Elisei, soțul Oanei Roman: "Tratamentul a costat mult, dar nu și-a făcut efectul"

 Raiciu Adriana
.

Cum a scăpat Marius Elisei de alopecie. Marius Elisei a avut alopecie, boala de care suferă și soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, și se manifestă prin căderea excesivă a părului. Partenerul Oanei Roman a dus o luptă grea cu această afecțiune, însă, din fericire, a reușit să se vindece.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu câțiva ani, Marius Elisei s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Iubitul Oanei Roman a avut alopecie, o afecțiune dermatologică a foliculilor pilosi. Este întalnită atât la femei, cât și la bărbați și poate fi asociată cu existența anumitor factori ereditari, cu modificarile hormonale specifice vârstei sau altor condiții fiziologice.

marius-eliseimarius-elisei

Lupta cu această afecțiune a fost una foarte grea și a durat ani de zile. Oana Roman chiar spune că tată fiicei sale a fost nevoit să se radă în cap, la un moment dat. După mai multe tratamente și investigații, Marius Elisei a reușit să se vindece. Iată cum a reușit!

Citește și: Marius Elisei a avut alopecie, boala de care suferă soția lui Will Smith. Oana Roman:„Lupta a fost foarte grea'

Citește și: Ce decizie au luat Oana Roman și Marius Elisei privind reînnoirea jurămintelor: „Facem ceva…

Citește și: Cum arată casa de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu, alături de copii

Citește și: De ce a refuzat chef Florin Dumitrescu să participe la America Express:'Nu îmi place să…'

Cum a scăpat Marius Elisei de alopecie

Marius Elisei s-a confruntat ani buni cu alopecia. Începuse să fie chiar complexat de modul în care arată, asta după ce părul a început să îi cadă și era tot mai vizibil. Iubitul Oanei Roman a mers la dermatolog, a făcut mai multe investigații și a primit un tratament, care se pare că era destul de costisitor și nici nu își făcea efectul.

'Am fost la dermatolog. Mi-au recoltat, am fost la analize, mi-au zis că e alopecie. Mi-au dat un tratament, tratamentul a costat destul de mult. Nu își făcea efectul absolut deloc, mi-am dat timp trei săptămâni', a spus Marius Elisei la Antena Stars.

A apleat chiar și la tratamente băbești, cu usturoi, însă nu se observa nicio schimbare.

'Am început cu tratamente băbești. M-am frecat cu usturoi cred. Am început să mă frec cu usturoi. Am început după alt tratament, luam căței de usturoi, îi pisam, luam o căciulă și dormeam așa. În fiecare zi mă uitam, mă uitam și niciun semn, nicio rezolvare, ziceam…Ce fac?', a mai spus el la Antena Stars.

A găsit rezolvarea

Marius Elisei și-a dat seama că această boală se declanșează pe baza stresului, așa că a început să nu se mai gândească la lucruri triste. A început să râdă cu ajutorul unor videoclipuri de pe Internet și a observat că apelocia s-a diminuat, până a dispărut.

'Singura variantă care mi-a mai rămas în momentul respectiv era să nu mai acumulez stres, supărări, momemte negative. Ușor, ușor am învățat să nu-mi mai pese, întorceam spatele, râdeam. Mă uitam la fimulețe pe youtube, la comedy, râdeam ca un bou. Eu când am început să fac această 'terapie' cu râsete, cu nepăsare, nu mi-am dat seama cât a trebuit să fac ca să dispară. Cred că problema a durat 4-5 luni, dar dintr-o dată am început să nu mă mai uit în oglindă deloc', a mai zis Marius Elisei.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton