Anca Țurcașiu nu este pregătită să devină bunică, deși fiul ei tocmai s-a căsătorit: ”Nu vreau să mai cresc un copil”

 Cruceru Cristina
.

Anca Țurcașiu nu este pregătită să devină bunică. La finalul lunii aprilie, artista a dat vestea cea mare, legată de fiul ei, Radu, și Andreea, partenera acestuia. Tânărul s-a căsătorit cu aleasa inimii, imaginile fiind făcute publice de cântăreață. Anca Țurcașiu se declară acum mama a doi copii, soția lui Radu fiind deja 'adoptată' de artistă. Iată ce spune cântăreața despre dorința de a avea un nepot!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu este mai fericită ca niciodată. La sfârșitul lunii aprilie, fiul artistei, Radu, s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea. De atunci, cântăreața are doi copii și este foarte împlinită cu acest lucru. Aceasta a 'adoptat-o' pe soția fiului ei, fapt care o bucură enorm. Vestea că Radu s-a căsătorit, i-a luat prin surprindere pe toată lumea, căci nimeni nu se aștepta.

Anca-Turcasiu-2Anca-Turcasiu-2

Deși este foarte bucuroasă că are o noră, Anca Țurcașiu nu-și dorește un nepot. Cel puțin pentru moment. Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții'. Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…', a povestit Anca Țurcașiu, conform Impact.ro.

Citește și: La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală: Sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani: „Mai frumoasă decât Jennifer Lopez'

Citește și: Tudor Chirilă, revoltat de subiectele la română de la Evaluarea Națională 2022: „Poate m-am tâmpit eu. Este un examen de Academia de Poliție?”

Citește și: Alex Zănoagă l-a provocat la luptă pe Bobicioiu de la Puterea Dragostei, după ce s-a zvonit că are o relație cu Simina Loica: 'E orgoliul meu'

Anca Țurcașiu nu este pregătită să devină bunică

La cei 52 de ani, vedeta se simte mai tânără ca niciodată. Are o siluetă de invidiat, trasă prin inel, tenul ei este perfect și arată ca la 20 de ani. Artista arată așa, fără să fi apelat la operații estetice sau la tratamente revoluționare.

Nu mi s-a întâmplat să-mi stric părul. Merg doar la specialiști, dar având în vedere că părul meu este foarte creț, foarte creț, îngrozitor și enervant de creț, merg foarte des să mă coafez pentru că nu îmi place deloc forma aceea naturală. Vara nu am încotro și îl mai port așa, nici nu mă recunoști pe stradă dacă mă vezi.

În vacanță sunt cu părul creț și în permanent cu pălării și șepci pe cap, ca să nu mă văd. Mi-l prind, îl leg acolo să nu-l mai văd. Am învățat și eu  să-l aranjez. Astă vară am reușit numai că mi l-am cam stricat că nu prea mă pricep eu cu peria, cu placa, cu din astea, și atunci în vara asta am promis că nu o să mi-l îndrept singură', a mai spus vedeta, pentru Impact.

Anca Țurcașiu a dezvăluit un secret de-al ei

Anca Țurcașiu a mărturisit un secret de-al ei, pe care doar cei apropiați l-au știut. Artista spune că se pricepe foarte bine la make-up și că a studiat timp de patru ani arta machiajului.

„Eu am început să cânt de la 16 ani, de atunci aveam turnee, așa că am început să mă machiez de atunci. Ba chiar am făcut asta cu marie bucurie ca să zic așa. Am și studiat și în facultate, am făcut 4 ani de machiaj cu unul dintre cei mai mari profesioniști din domeniu, nea Tomiță de la TVR.

Pot să zic că m-am machiat singură. Ține de simțul estetic până la urmă, nu trebuie neapărat să ai multe școli ca să poți să te machiezi. Ce-i drept nu am nici două mâini stângi. Datorită, să spunem așa, pentru că până la urmă a fost un lucru bun ce mi s-a întâmplat, am învățat să mă machiez datorită meseriei în care am intrat', a mai spus artista, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton