Cum a reușit Oana Roman să elimine surplusul de piele, după ce a slăbit peste 20 de kg: „Am rezolvat problema fără să apelez la chirurgie”

 Borcilă Andreea
.

Oana Roman a reușit să slăbească peste 20 de kg, însă a rămas cu surplusul de piele. Fosta prezentatoare tv a făcut prima ei intervenție minim invazivă, pentru a scăpa de excesul de piele de la nivelul feței. Vedeta este mereu activă pe rețelele sociale își ține la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața ei. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și-a surprins fanii, după ce a dat jos mai multe kilograme. Fosta prezentatoare tv este o fire ambițioasă și a reușit să ajungă la silueta pe care și-a dorit-o. Vedeta nu este adepta operațiilor estetice și încearcă, pe cât posibil, să stea departe de ele. 

oana-roman-5-1oana-roman-5-1

Oana Roman a slăbit spectaculos! Fiica lui Petre Roman se simte cel mai bine după ce a reușit să dea jos kilogramele în plus. Acum, vedeta are o siluetă care îi permite să poarte tot ce-și dorește. Pentru că a slăbit foarte mult, a apărut și surplusul de piele, mai ales la nivelul feței, așa că vedeta s-a pus pe treabă și a apelat la prima intervenție minim invazivă din viața ei. 

Citește și: Cum o descrie Cornel Păsat pe Oana Roman. Au fost împreună șapte ani:”Are un șarm al ei”

Citește și: Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat:”Nu este tot timpul roz, avem și…”

Citește și: Kate Middleton, apariție sexy la premiera filmului „Top Gun:Maverick”. A avut o rochie cu umerii goi

Citește și: Ciprian Marica își dorește să plece din România:”Vreau să-mi protejez copiii”

Cum a reușit Oana Roman să elimine surplusul de piele, după ce a slăbit peste 20 de kg

Fiica lui Petre Roman este într-o formă de zile mari! Vedeta este, de altfel, activă pe rețelele sociale, unde ține legătura cu comunitatea ei de fani. Recent, Oana Roman a scris pe pagina de Facebook că a făcut prima ședință și prima intervenție minim invazivă din viața ei, la nivelul tenului. Motivul a fost acela de a elimina surplusul de piele lăsată, după ce a slăbit enorm. 

„Am făcut prima ședință și prima intervenție minim invazivă din viața mea la ten. Am un complex cu conturul feței și gușa unde pielea a rămas flașcă după ce am început să slăbesc. Am hotărât deci să-mi rezolv problema fără să apelez la chirurgie. Rezultatele vor fi vizibile la aproximativ o lună după ședință și vor consta în reducerea excesului de grăsime la nivelul feței și gâtului, diminuarea ridurilor, uniformizarea texturii pielii, ameliorarea cicatricilor și diminuarea porilor dilatați',  a explicat Oana în online. 

Ce dietă urmează Oana Roman acum 

Vedeta nu se oprește aici și vrea să continue ce a început, după ce a slăbit 20 și un pic de kilograme. Acum, fosta prezentatoare tv urmează o dietă cunoscută, care o ajută să nu exagereze cu mâncatul. Vedeta a povestit, pentru Antena Stars, că nu mănâncă nimic timp de 16 ore. Pe de altă parte, Oana Roman a făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și a scăzut foarte mult în centimetri, cu alte cuvinte, din circumferința de la bust, talie și șolduri. 

„Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident. Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă', a explicat ea. 

Oana Roman: „Abdominoplastia sunt obligată să o fac'

Oana Roman a slăbit și se simte mai bine ca niciodată. Din cauză că a dat jos mai multe kilograme, vedeta a rămas și cu surplus de piele lăsată. În schimb, nici nu vrea să audă de proceduri chirurgicale, atât timp cât există și cele minim invazive, fără să se ajungă la tăieturi.

„De mult timp vreau să-mi fac o operație care nu este neapărat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea.

Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neapărat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am. E singura la care m-am gândit.

Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neapărat', a mai transmis ea, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton