Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu Alex Dobrescu, tatăl fetiței ei: "Nu vreau să fiu..."

 Raiciu Adriana
.

Cristina Cioran trăiește cea mai frumoasă din perioadă din viața unei femei. În urmă cu doar câteva luni, a dat naștere unei fetițe superbe. Chiar dacă a născut prematur, micuța Ema a luptat până la capăt, iar acum este acasă, alături de părinții ei. Însă, vedeta a declarat de mai multe ori că nu vrea să se căsătorească cu tatăl fetiței sale. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Dobrescu, pe care l-a făcut tătic în urmă cu aproape de an. Cei doi au trecut prin momente dificile atunci când vedeta a născut prematur, însă micuța Ema a luptat până la capăt, iar acum este acasă, alături de părinții ei. După aceste evenimente, jurnalista a tot primit întrebarea legată de căsătorie.

CRISTINA-CIORANCRISTINA-CIORAN

Însă, Cristina Cioran a spus de fiecare dată că nu vrea să pășească în fața altarului. Totodată, nu vrea să facă pasul cel mare, întrucât nu este adepta acestor lucruri. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut:„Mă concentrez…

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție

Citește și: Povestea de dragoste dintre Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a început la Vama Veche: Totul a plecat de la o poză’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu după ce a fost internat în stare gravă la spital. Actorul este la ATI, în stare stabilă

Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu tatăl fetiței ei

Deși multă lume se aștepta să facă pasul cel mare alături de Alex Dobrescu, Cristina Cioran a spus de mai multe ori că nu are gând să îmbrace rochia de mireasă.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, vedeta a spus că este de părere că oamenii se pot iubi și fără acte, așa că nu au în plan să se căsătorească.

„Ies destul de rar de când am devenit mămică fiindcă de multe ori ii curge năsucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine si se implica foarte mult, însă nu vreau sa fiu absenta de la creșterea fiicei mele fiindcă sunt obsedată de ea.

(…) Nu intenționam sa ne căsătorim. Eu susțin ca oamenii pot sa se iubească si fără acte, așa ca nu avem in plan așa ceva”, a declarat Cristina Cioran într-o emisiune televizată.

Când își creștinează Cristina Cioran fetița

Cristina Cioran și iubitul ei s-au ocupat în detaliu de organizarea petrecerii de botez a fiicei lor, Ema. Fetița va fi creștinată de către un preot, care face parte din cercul de prieteni ai actriței. Evenimentul va fi celebrat pe terasa unui restaurant din Capitală, alături de aproximativ 70 de invitați.

Luna aceasta va fi botezul Emei. Abia aștept. O să facem cum dorește părintele, nu am dezvoltat subiectul acesta, știu că se discută tot timpul, o să vedem. Preotul care o va creștina pe Ema este un prieten foarte bun. Slujba va avea loc în București, după care vom merge la restaurant. Nu va fi un botez mare, până în 70 de persoane. Vom avea DJ și meniu mediteranean. Tortul este absolut superb. Eu și iubitul meu ne-am ocupat de organizarea botezului’, a declarat, pentru VIVA!, Cristina Cioran.

sursa foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton