Cum a reușit Andreea Bănică să învingă depresia: ”Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a reușit Andreea Bănică să învingă depresia. Îndrăgita artistă are o familie frumoasă și un succes colosal, fiind împlinită din toate punctele de vedere. Ei bine însă, lucrurile nu au fost mereu roz în viața ei, astfel că de-a lungul timpului a trecut prin numeroase momente neplăcute, care au marcat-o. Cu toate asta, a reușit să se ridice de jos și a demonstrat în fața tuturor că este o femeie puternică. Iată cum a scăpat de stările de anxietate și depresie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică se poate declara o femeie cu adevărat norocoasă. Are un soț iubitor și grijuliu, care-i este mereu alături, iar împreună cu el și-a clădit o familie frumoasă. Au doi copii superbi, care zilnic le aduce zâmbetul pe buze, însă artista se bucură și de succes pe plan profesioanl, având numeroase concerte și evenimente. Totuși, ca în viața oricărui om, lucrurile rele își mai fac simțită prezența din când în când.

andreea-banica-1-1andreea-banica-1-1

Andreea Bănică este foarte activă pe rețelele de socializare, unde se bucură de un număr mare de urmăritori. Frumoasa cântăreață le povestește zilnic momente din viața ei, însă marile probleme cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, a ales să le țină doar pentru ea și familia ei. Nu ezită să răspundă la întrebări despre viața ei personală și nici să ofere sfaturi, acolo unde este cazul.

Citește și: Andreea Bănică a fost bătută de tatăl ei alcoolic, în copilărie:„Îl uram din tot sufletul. Îi doream moartea!'

Citește și: Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy:'A fost un șoc. Mi-au scos bikinii în photoshop'. Soțul și tatăl ei au convins-o

Citește și: 'În momentul acela, am văzut ochi umezi pe chipul omului în halat'.Mihai Morar, despre operația suferită de fiica lui

Citește și: „Pe mine mă interesează să fac bani din asta”.Selly a spus ce crede cu adevărat despre filmul Romina VTM

Cum a reușit Andreea Bănică să învingă depresia

Andreea Bănică a organizat pe conturile ei de socializare o sesiune de Q&A, iar fanii nu au ezitat și i-au adresat numeroase întrebări. Bineînțeles, așa cum ne-a obișnuit, artista a răspuns la ele pe rând. Una dintre ele a fost dacă s-a confruntat cu stări de anxietate sau cu depresie. Deși nimeni nu se aștepta, răspunsul venit din partea frumoase blondine a fost pozitiv.

‘Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!

Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un 'trebuie' pentru mine!', a scris Andreea Bănică într-un InstaStory.

Andreea Bănică a trecut prin numeroase traume

Are viața pe care a visat-o dintotdeauna, însă nu mereu lucrurile au mers atât de bine. În perioada 2001-2003, Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți. A traversat momente foarte grele, peste care a trecut cu dificultate și cu multă ambiție. Invitată într-un podcast cu mai mult timp în urmă, artista a povesit că tatăl ei începuse să consume mult alcool înainte să moară, devenind astfel violent fizic și verbal cu familia lui. Artista nu poate uita nici acum calvarul pe care l-a trăit în copilărie, însă pe lângă copilăria de coșmar, moartea părinților la distanțe foarte mici au marcat-o.

Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că numeroase vedete din România au pozat în Playboy. Printre acestea se numără inculisv Andreea Bănică, care imediat după ce au apărut pictorialele nud cu ea, nu a mai ieșit zile bune din casă de rușine. Artista a povestit că inițial nu a vrut să accepte propunerea, însă tatăl și soțul ei au reușit să o convingă. I-a adus un mare succes pe plan profesional acest pas, însă acum regretă că s-a afișat fără lenjerie intimă.

„A fost un șoc pentru mine. Mi-a fost foarte rușine. Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.

Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop. Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă, spunea Andreea Bănică în Click!, acum ceva timp. 

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton