Cum a reacționat Teo, când Maia a fost tachinată de un coleg, că este adoptată: „Băi, are mamă! Aia sunt eu”

 Lupescu Anca
.

Teo Trandafir și Maia au o relație specială mamă-fiică. Cele două sunt bune prietene, iar prezentatoarea Tv și-a dorit mereu un copil. Ea a spus în repetate rânduri că Maia a fost cea care și-a ales singură mama.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir a fost invitata lui Cătălin Măruță la podcastul lui și a povestit despre momentul în care Maia a fost tachinată de un coleg.

'La școală, colegii i-au spus că este adoptată. Chiar i-au spus că nu se joacă alături de ea din cauza asta. Dar era unul, un coleg, care o chinuia. A fost un moment când am vrut să mă duc la școală… Și chiar am făcut-o. Cum spuneam, era unul care o tot zdrăngănea cu vătraiul prin gard și-mi aduc aminte cum am deschis ușa aia, eram îmbrăcată în polițist, cu arma de plastic, jucam într-un serial atunci, și l-am văzut pe ăsta mic… M-am dus la el și i-am spus așa: băi, de fiecare dată când îi spui Maiei Trandafir că nu are mamă, acum uită-te la mine, ARE și aia sunt eu! Și știu drumul! Aia am făcut, Cătălin', a povestit Teo.

Teo-Trandafir-si-Maia-fiica-sa-adoptiva-1024×581Teo-Trandafir-si-Maia-fiica-sa-adoptiva-1024×581

Maia este acum adolescentă și are un iubit pe care Teo l-a cunoscut deja. 'Mi-a prezentat, normal, că e frumoasă și deșteaptă! Cum să nu mi-l prezinte, n-a venit omul cu flori, îi tremurau toate alea, îți dai seama, să vină doamna Teo, cu atitudine… Îți dai seama, să vii la un băiat cu doamna Teo?', povestit Teo Trandafir.

Teo s-ar mai recăsători cu un motiv

După căsătoria cu Constantin Iosef, Teo Trandafir și-a ținut relațiile departe de ochii lumii și nimeni n-a mai știut, în tot acest timp, dacă în viața ei a apărut un alt bărbat sau este singură.

‘M-am tot întrebat asta. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv. Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum.

Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: „Munceam ca să am din ce trăi'/ EXCLUSIV

Ramona Bădescu este în doliu. Tatăl vedetei a murit de COVID-19 la spitalul pe care el l-a construit

De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii. Actrița a vrut să înfieze unul: ‘Mi-am dat seama că…’

Așa că dacă eu m-aș mărita, singurul motiv ar fi să-mi protejez partenerul care a muncit cot la cot cu mine în toată această perioadă, pentru că poate fi nedreptățit definitiv și eforturile lui din ultimii ani să fie zădărnicite de o chichiță legală. În momentul ăsta ar fi ridicol să ne imaginăm ca la 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd’, a răspuns Teo Trandafir la întrebarea dacă se gâmdește la o nouă căsătorie. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton