Cum a reacționat familia lui Pepe când a aflat despre divorțul de Raluca: „Am pus capul în pământ. E vorba despre doi copilași”

 Lupescu Anca
.

Vestea că Pepe divorțează de Raluca Pastramă a venit ca un șoc pentru fanii acestuia, dar și pentru familia lor. Chiar dacă fetițele sunt prea mici ca să afle ce se întâmplă între cei doi părinți, Pepe a spus că nu este cale de întoarcere și că Raluca a fost cea care a luat decizia și că nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Giani Pascu, fratele cel mare al lui Pepe, a primit vestea cu regret, mai ales că nu știa de problemele din familia rudei sale și a ținut să spună că Raluca va fi mereu parte din viața lor.

„Am primit cu regret această decizie. Nu mă așteptam, o iubesc foarte mult pe Raluca, este parte din familia noastră. Îmi pare rău ca divortează doi vecini, dar păi fratele meu, dar nu mă pot baga. Îmi pare rău că s-au despărțit, tuturor ne pare. 

Cum nimeni nu se bagă în familia mea, între mine și soția mea, așa dorește și Pepe, așa am procedat și eu. Ei nu doresc să facă tam tam din toată situația. Tuturor ne este greu, când ne-au spus am acceptat decizia ca atare, am pus capul în pământ și nu am comentat nimic.

Când deciziile sunt luate nu ai cum să mai intervii. Repet, ne-a surprins decizia, este vorba de doi copilași aici, totuși, sunt deciziile lor, așa au considerat că este mai bine. Datoria fratele mai mare este să-și protejeze fratele mai mic, asta fac și eu', a declarat Giani Pascu, pentru Fanatik.ro.

Cum a reacționat Oana Zăvoranu la vestea divorțului dintre Pepe și Raluca

În stilul caracteristic, știind că toată lumea aștepta reacția ei, vedeta a vorbit cu ironie despre cea mai nouă veste din showbiz: divorțul lui Pepe de Raluca.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

‘Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u! E mai rău!
De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate’.
Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi.

lacrimi-pentru-pepe-din-pacate-s-a-stins-din-viata-cand-nimeni-nu-se-astepta-fratele-artistului-este-traumatizat-42979lacrimi-pentru-pepe-din-pacate-s-a-stins-din-viata-cand-nimeni-nu-se-astepta-fratele-artistului-este-traumatizat-42979

Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai „ceartă’. Să se „înpece’. Să nu mai „fuge’ de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece’. Ăsta este mesajul meu!’, a declarat Oana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton