Nașul Cătălin Măruță, surprins de divorțul dintre Pepe de Raluca Pascu: ”Regret. Au încheiat o căsnicie cu mai multe bune decât rele”

 Stamen Diana
.

Vestea că Pepe și Raluca Pascu divorțează l-a surprins chiar și pe Cătălin Măruță, nașul lor. Prezentatorul de la ProTV a vorbit în emisiunea sa despre despărțirea momentului în showbiz-ul românesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După 8 ani de căsnicie, Raluca și Pepe au decis să se despartă. Andra și Cătălin Măruță sunt nașii lor, iar prezentatorul TV este alături necondiționat de ei, chiar dacă au decis să se despărtă. În emisiunea de astăzi, Cătălin Măruță le-a transmis un mesaj celor doi. Se știe faptul că aceștia aveau o relație foarte bună și erau împreună la toate petrecerile.

„Pepe a anunţat aseară de separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totdodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru, şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat.”, a spus Cătălin Măruţă în emisiunea sa de la Pro TV.

Pepe-și-Raluca-Pascu-2-1Pepe-și-Raluca-Pascu-2-1

Pepe a anunțat despărțirea de Raluca Pascu

Luni seară, Pepe a anunțat că mariajul său cu Raluca Pascu a ajuns la final. Artistul nu a spus care este motivul concret pentru care au decis să pună punct căsniciei, după 8 ani. Pepe nu mai locuiește alături de familia lui de două săptămâni, iar despărțirea de Raluca Pascu pare a fi definitivă.

'Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca’, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației'

Citește și: Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț. Dețin afaceri de peste 450.000 de euro!

Citește și: Nașul Cătălin Măruță, surprins de divorțul dintre Pepe de Raluca Pascu: 'Regret. Au încheiat o căsnicie cu mai multe bune decât rele'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton