Cum a început povestea de dragoste dintre Armin Nicoară și Claudia Puican. El era îndrăgostit de altă cântăreață

 Lupescu Anca
.

Armin Nicoara si Claudia Puican au o poveste de dragoste foarte frumoasă. Claudia a muncit mult pentru a îi atrage atenția lui Armin, însă a reușit până la urmă să îl facă să se îndrăgosească de ea, iar acum sunt un cuplu solid și foarte îndrăgit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viața lui Armin s-a schimbat radical datorită Claudiei. Cu toate astea, relația lor a fost una tumultoasă, iar cântăreața a îndurat multe din partea partenerului de viață. Armin a cunoscut-o pe Claudia chiar în locul în care aceasta cânta. Deși a plăcut-o pe artistă, el pusese ochii pe o altă cântăreață.

„Dintre toate artistele de acolo, Claudia mi-a sclipit putin. Si de atunci am incercat s-o atrag in familia Nicoara pentru ca am vazut un potential in ea. Eu eram pe felie cu alta solista, prietena de-a ei.
Claudia: Si el ma suna pe mine sa ma intrebe despre ea.
Armin: M-a impresionat ca ea ma intreba mereu de lucruri profesionale, sa repete… bine, ma uitam la ea ca era si frumusica. Era si frumoasa si talentata', au povestit cei doi pentru starpopular.

Armin recunoaște că la începutul relației lor era dezechilibrat psihic, asta pentru ca încă avea sentimente pentru altă cântăreață.

Claudia: Eu sufeream enorm, nu stiam ce sa fac sa ma bage si pe mine in seama, eram invidioasa.
Armin: Ea incepea sa planga cand ii spuneam dupa eveniment ca plec. Venea dupa mine in masina si nu mai voia sa se dea jos. Abia acum constientizez ce i-am facut atunci.
Claudia: Si eu tot ii spuneam: o sa ajungi tu la mana mea!
Armin: Claudia mi-a schimbat viata total', au spus cei doi.

Micile certuri și orgoliile i-au mai despărțit pentru perioade scurte, însă acum Armin și Claudia visează să devină părinți.

images-4-3images-4-3

„Cel mai mult conteaza ca acum suntem bine, la casa noastra. El isi tine banii, eu ma duc si fac cumparaturile, achit toate facturile din banii mei. Si cand raman fara bani, il mai intreb daca da si el ceva, totusi', spune Claudia pentru sursa citată.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi'/ INTERVIU

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: „Nu m-a ajutat niciodată!'

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge'

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton