Cum a decurs prima întâlnire dintre Meghan Markle și prinții de Wales, Kate și William: "Nu am realizat că este nepotrivit"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Meghan Markle și prinții de Wales, Kate și William, după ce actrița de la Hollywood a început o relație cu Harry. Inițial, faptul că Meghan Markle și Prințul Harry formau un cuplu nu era văzut cu ochi buni de membrii familiei regale. Prima dată când Meghan Markle i-a întâlnit pe Kate Middleton și Prințul William nu a fost după așa cum ar fi trebuit. Actrița a relatat, în cadrul documentarului de pe Netflix, că nu a respectat întocmai protocolul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a decurs prima întâlnire dintre Meghan Markle și prinții de Wales, Kate și William, imediat după ce actrița și fiul cel mic al lui Charles au dezvăluit că au o relație. Prințul Harry a generat destul de multe controverse la Casa regală britanică, când a anunțat că își dorește să se căsătorească cu Meghan Markle. Aleasa lui Harry nu avea o descendență nobilă și nu era nici măcar de origine britanică. După ce au făcut nunta, cuplul a decis să se mute definitiv în California. Lui Harry i-a fost retrasă titulatura regală și a fost numit duce de Sussex. Meghan Markle și Harry au apărut recent înr-un documentar în care a actrița a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu William și Kate Middleton.

312724539_647859706878999_8192198341257440257_n312724539_647859706878999_8192198341257440257_n

Cum a decurs prima întâlnire dintre Meghan Markle și prinții de Wales, Kate și William

Netflix a difuzat pe 8 decembrie controversatul documentar, în care Harry și Meghan Markle povestesc despre evoluția relației, sub presiunea familiei regale. Meghan a recunoscut că prima dată când Kate și William au venit în vizita, la reședința în care locuia împreună cu William, a încălcat protocolul regal. Actrița a apărut îmbrăcată într-o ținută casual, în blugi și fără încălțăminte. De asemenea, a afișat o atitudine familiară și binevoiatoare față de Kate și William și a făcut un gest inadecvat.

Când Will și Kate au venit pe la noi și i-am întâlnit pentru prima oară, îmi amintesc că eram în blugi rupți, desculță… Eu obișnuiesc să îmbrățișez oamenii, dintotdeauna, și nu am realizat că este nepotrivit pentru o mulțime de britanici. Am început să înțeleg că atitudinea protocolară din public ajunge și în interior, în spatele ușilor închise, și asta a fost surprinzător pentru mine', a mai spus Meghan Markle.

Citește și: Când apare documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry pe Netflix.Ducii de Sussex au primit o sumă imensă

Citește și: Meghan Markle a renunțat la un proiect în televiziune, după ce a fost catalogată drept „o femeie de moravuri ușoare’:„Era vorba doar despre frumusețe și…’

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!’

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani.Cum arată acum idolul femeilor

Prințul Harry: „Ura care s-a iscat împotriva soției mele”

Harry a vorbit despre impactul pe care l-a avut momentul când Meghan Markle a rămas însărcinată. Ducele de Sussex a făcut aluzie și comentariile pe teme rasiale pe care le-au făcut anumite persoane de la Palatul Buckingham. Soțul lui Meghan Markle a relatat că membrii familiilor regale obișniesc să se căsătorească mai degrabă pentru statut și nu peanyru că au sentimente față de persoana respectivă.

Prințul Harry despre Meghan Markle: „Ceea ce oamenii trebuie să înțeleagă este”

Un alt aspect interesant dezvăluit de Harry a fost că toate dificultățile prin care Meghan Markle a trecut pentru a se integra în sânul familiei regale, sunt de fapt o practică comună despre care nu se vorbește. Cei nou-veniți la Palatul Buckingham trebuie să facă față anumitor situații neplăcute pentru a demonstra că sunt demni de Casa regală.

„Directiva de la Palat era să nu spui nimic. Dar ceea ce oamenii trebuie să înțeleagă este că, în ceea ce privește o mare parte din familie, prin tot ce a trecut ea, au trecut și ei. Așa că a fost aproape ca un ritual de trecere, iar unii dintre membrii familiei au spus că «soția mea a trebuit să treacă prin asta, așa că de ce ar trebui ca iubita ta să primească tratament special?»', a mai dezvăluit Harry.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton