Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un ecran care deschide noi posibilități

 advertising.ringier
.

ASUS îți demonstrează cum arată viitorului laptopurilor prin noul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), primul laptop cu ecran cu diagonală 17.3 inch, tactil, care se poate plia în două, rezultând un laptop închis cu amprentă fizică de doar 12.5 inch, puțin mai mic ca o foaie A4. Rezultatul este mobilitate supremă fără compromisuri în ceea ce privește experiența de a folosi un laptop cu ecran mare proiectat pentru fluxuri de productivitate.

ASUS confirmă încă o dată că inovația este întipărită adânc în misiunea companiei, lucru care se observă perfect și în cazul remarcabilului laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un model foarte original și versatil datorită noului ecranul OLED pliabil cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție 2560 x 1980 pixeli și raport de aspect 4:3 care poate fi îndoit pe mijloc, fără riscuri, transformându-se în câteva secunde în două ecrane separate cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, perfect alipite unul de altul, fără rame vizibile.

Un ecran spectaculos care te va cuceri

Formatul pliabil aduce ca avantaj principal un nivel surprinzător de flexibilitate în utilizarea normală, cu o serie de moduri de lucru hibride între laptop și tabletă, extinse și de prezența unei tastaturi detașabile ASUS ErgoSense Bluetooth de 0.55 cm grosime cu taste de dimensiune completă și cursă de 1.4mm. Aceasta include și un touchpad cu alunecare lină pentru o senzație netedă.

Laptopul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) îți oferă configurații potrivite pentru orice situație, putând fi utilizat ca un laptop clasic cu tastatură fizică sau, de ce nu, cu tastatură virtuală, ca un sistem desktop, tabletă, eReader digital sau cu ecranul extins sau deschis complet la 180 de grade pentru vizualizări multimedia sau pentru fluxuri de lucru care beneficiază de pe urma spațiului suplimentar. Software-ul ScreenXpert te pune în controlul fluxului tău de lucru și permite administrarea aplicațiilor pe ecran, indiferent de configurația acestuia.

ASUS nu a transformat un simplu ecran tactil într-un ecran desprins din cărțile de ficțiune, ci a utilizat un panou cu margini practic invizibile NanoEdge care contribuie la crearea unui raport ecran-corp de 87%. Acest panou utilizează binecunoscuta tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode) și oferă toate avantajele unui ecran ASUS OLED. Nu lipsește rezoluția ridicată de 2560 x 1920 pixeli, culorile precise cu gamă dinamică extinsă HDR, validarea individuală PANTONE care garantează acuratețea acestora. Toate acestea contribuie la crearea unei experiențe cinematice compatibile cu standardul Dolby Vision. La final, dar nu pe ultimul loc, trebuie amintită protejarea sănătății ochilor prin emisii reduse de lumină albastră dăunătoare.

În clipa în care vei despături pentru prima dată ecranul pliabil vei descoperi o realitate nouă reprodusă de cele 1.07 miliarde de culori ce pot fi afișate la un contrast de 1.000.000:1 și la o luminozitate maximă de 500 niți. Nu doar atât, dar imaginile în mișcare se vor afișa fără întreruperi și încetiniri datorită timpului de răspuns extrem de scăzut de 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): descoperă chiar acum viitorul laptopurilor

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu reprezintă doar o nouă categorie de laptop, ci și un produs elegant cu finisaje de calitate care redefinesc semnificația premium. La primul contact, pe măsură ce întorci laptopul, vei observa noua monogramă ASUS care reflectă discret lumina pe sticla netedă de nuanță albastru închis, efectul final fiind unul fascinant.

Șasiul ultra-compact al laptopului este totodată și foarte rigid pentru că îndeplinește solicitantele standarde ale armatei americane pentru fiabilitate și rezistență. Carcasa are o grosime de doar 0.87 cm când ecranul este complet extins și este realizată din aliaj de magneziu cu un superb finisaj Tech Black. Carcasa metalică este acoperită parțial de un suport ergonomic pentru ecran din piele artificială de culoare verde închis. Balamaua ecranului, o componentă crucială a unui laptop cu ecran pliabil, a fost proiectată cu precizie și testată îndelung, fiind garantată pentru cel puțin 30.000 de cicluri de deschidere-închidere, suficiente pentru mulți ani de utilizare confortabilă.

Lucruri care păreau imposibile acum câțiva ani devine posibile cu incredibilul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), cel mai notabil avantaj fiind oferirea unei suprafețe de lucru similare cu a unui laptop de 17 inch într-o carcasă care cântărește doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg cu tastatura inclusă ErgoSense. Închis, amprenta laptopului nu este mai mare decât o coală A4, putând fi transportat în mod discret în eleganta husă din pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu compromite performanța, fiind dotat cu tehnologii de ultimă oră, de real ajutor utilizatorilor mobili: procesoare Intel din generația a 12-a, cu opțiuni pentru modele Core i7, grafică integrată Iris Xe, două porturi Thunderbolt 4 cu o viteză maximă de transfer de 40 Gbps, plus o baterie de capacitate mare de 75 Wh care poate furniza energie neîntreruptă laptopului pentru 9.5 ore, încărcare rapidă prin USB-C și conectivitate wireless la viteze superioare WiFi 6E.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton