Cum a cunoscut-o Alex Dima de la Pro TV pe femeia de care e îndrăgostit: „Am râs, apoi am privit-o”

 Sutiu Theodora
.

Alex Dima de la ProTV s-a îndrăgostit din nou, după ce soția lui a murit de cancer. Jurnalistul emisiunii România, te iubesc! de la ProTV, a trecut, în urmă cu mai mulți ani, printr-o dramă greu de imaginat. Roxana, soția lui, a murit, după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele, lăsându-l singur cu un copil mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După mulți ani în care a avut grijă sigur de copil, el a cunoscut-o pe femeia care i-a reîntregit sufletul. Jurnalistul ProTV și Georgiana, căci așa se numește femeia care l-a făcut din nou de fericit, sunt un cuplu foarte discret, căruia nu îi place să se afișeze în public.

alex-1-1alex-1-1

Citește și: Drama neștiută a lui Alex Dima, de la 'România, te iubesc'

Citește și: Fiica lui Alex Dima, pe urmele tatălui?

Citește și: Copilul vloggerului Mariciu s-a înbolnăvit de COVID-19 și a ajuns la ATI

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Cine este femeia de care s-a îndrăgostit Alex Dima de la ProTV

Alex Dima a a descris-o pe femeia de care s-a îndrăgostit sa ca fiind o bună ascultătoare, iar prima lor întâlnire a avut loc într-un aeroport, iar chimia a apărut instant.

Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu).

Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine’, a declarat Alex Dima, potrivit redacția.ro, despre femeia de care s-a îndrăgostit.

Jurnalistul nu se ferește să vorbească despre rolul de tată singur

În timp,, Alex Dima nu a ezitat să povestească detalii despre perioada imediat următoare a tragediei din familia sa. 

„În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ.

Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat.

E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie și puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt. N-am știut, i s-au dat niște creme, la vremea respectivă’, a mai povestit el.

Cine este Alex Dima de la ProTV

Alex Dima este realizatorul emisiunii „România, te iubesc', de la Pro TV, una dintre cele mai apreciate producţii de la noi. Şi Alex este unul dintre cei mai buni reporteri de la noi, căci prin reportajele şi anchetele sale săptămânale demască mafia din România. Puţini îi ştiu, însă, povestea, care din păcate este una tristă.

S-a născut pe 11 noiembrie 1976, în Buzău, şi a terminat Seminarul Teologic din oraş. Visul său era acela de a deveni preot, dar s-a răzgândit pe parcurs. A predat Religia la o şcoală din Bucureşti timp de un an, dar nici asta nu i s-a potrivit:

„Mi-a fost teamă să nu greșesc. Preoția e foc. Înțelegi? Cu ea nu te joci. Și nu este un job, este o misiune. Trebuie să ai credință să muți munții din loc. Poate că am dat dovadă de lașitate că nu m-am aruncat să iau focul ăsta în brațe, dar nu regret', povestea Alex Dima despre drumul ales în viaţă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton