Horoscop luna noiembrie: ce culoare îți aduce noroc în funcție de zodie

 Iacob Antonia
.

Ce culoare îți aduce noroc în funcție de zodie. Fiecare semn zodiacal are câte o culoare norocoasă în funcție de elementul primordial care îl caracterizează. Iată care este culoarea care aduce energie și armonie interioară pentru fiecare zodie în parte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce culoare îți aduce noroc în funcție de zodie. Pentru luna noiembrie, astrologii ne arată care sunt culorile dominante în funcție de semnul astral, pentru a ne aduce echilibru și mult noroc. De cele mai multe ori, este suficient să purtăm anumite culori pentru a ne simți mult mai bine. Iată ce culori domină fiecare zodie:

Berbec: verde

Berbecii au nevoie de claritate în deciziile pe care le iau. Culoarea lor este verdele, care inspiră curățenie sufletească și menținerea comtactului cu natura lor interioară.

Citește și: Horoscop 25 octombrie 2021. Zodiile care au probleme în cuplu

Citește și: Top 3 cele mai inteligente zodii. Au o minte sclipitoare

Citește și: Mădălina Vlad și Ciprian Mariș de la Exatlon s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cine este primul cuplu format la „Femeia alege”. Relația lor a evoluat rapid

Taur: muștariu

Taurilor li se potrivește culoarea muștar, așa că ar fi indicat să poarte haine în această culoare pentru a fi mai calmi pe viitor.

Gemeni: portocaliu

Culoarea portocalie aduce energie pozitivă și veselie pentru nativii din Gemeni. Această culoare îi va face pe Gemeni să dea viață locului în care trăiesc.

Rac: bleumarin

Bleumarinul se potrivește de minune Racilor. În acest fel, ei vor fi feriți de energiile negative pe care le resimt tot mai des, venite de la anumite persoane.

Leu: galben

Leii trebuie să poarte culoarea galbenă pentru fi cât mai puternici. Această culoare le va pune în valoare prezența și îi va face să iasă din mulțime ușor.

Fecioară: vișiniu

Această nuanță le va aduce numai bine Fecioarelor în luna noiembrie. Vișiniul le va purta noroc nativilor aflați la început de carieră.

Balanță: roz pal

Balanțele au în jurul lor tot felul de persoane care mai de care mai negativiste, iar asta le poate tulbura liniștea. Pentru a fi cât mai liniștiți, nativii ar trebui să poarte haine în roz pal.

Scorpion: roșu aprins

În luna noiembrie, Scorpionii trebuie să poarte mai mult roșu. Această culoare le va aduce foc și pasiune.

Săgetător: violet

Violetul îi reechilibrează pe Săgetători din punct de vedere energetic, în ultima lună de toamnă.

Capricorn: turcoaz

Turcoazul le va aduce Capricornilor noroc, bunăstare și liniște.

Vărsător: verde neon

Vărsătorilor li se potrivește de minune culoarea verde deschis, fosforescent, în luna noiembrie. Asta îi va face să strălucească pe toate planurile.

Pești: alb

Peștilor li se recomandă albul, deoarece au multe gânduri negre în prima jumătate a lui noiembrie.

Sursa: Fanatik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton