Cum a ajutat-o pe Claudia Pătrășcanu duhovnicul să-și schimbe viața: "I-am iertat pe cei care m-au rănit"

 Oana Pantazi
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă de mai mult de doi ani, la tribunal, însă divorțul lor încă nu s-a încheiat, în condițiile în care sunt și ceo doi copii la mijloc. Iată însă că artista a căutat și a primit ajutor spiritual din partea duhovnicului ei, care, spune ea, i-a schimbat modul de a gândi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au pus capăt căsniciei lor în 2019. Vedeta a anunțat că divorțează de tatăl copiilor săi, argumentând că s-a săturat de infidelitățile acestuia. Astfel, Claudia și-a luat cei doi copii și a părăsit casa în care locuia alături de soțul ei. Au trecut aproape trei ani de când cei doi se confruntă la tribunal, iar vedeta a trecut prin multe de atunci. Necazurile au determinat-o să apeleze la ajutorul duhovnicului ei, ale cărui sfaturi i-au schimbat viața.

12_badalau-112_badalau-1

Claudia Pătrășcanu, sfătuită de duhovnicul ei

Claudia Pătrășcanu a decis să se despartă de tatăl copiilor ei în 2019, când a anunțat că vrea să stea departe de familia fostului soț. Ulterior, între cei doi soți au urmat zeci de episoade de scandal, care au marcat-o pe artistă. Claudia este acum mamă cu normă întreagă pentru cei doi copii ai ei și ai lui Gabi Bădălău însă, mărturisește, nu ar fi reușit să treacă singură peste toate necazurile pe care i le-a oferit viața. Vedeta le-a povestit fanilor ei de pe contul de socializare că sfaturile primite de la duhovnicul ei i-au schimbat perspectiva asupra vieții.

Citește și: Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură, după divorțul de Gabi Bădălău: „Zilele mele sunt aglomerate'

Citește și: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, împreună din nou!Cei doi l-au sărbătorit pe fiul lor, Nicholas

Citește și: Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen: „Nu vrea

Citește și: Cum și-a cucerit Cosmin Cernat soția: „Ea nu mă prea suferea, mă considera mai infatuat”

„Întâmpină problemele cu blândețe, nu dispera! Întotdeauna se găsesc căi și soluții. Un sfat pe care l-am primit de la duhovnicul meu. Într-o zi vă voi vorbi despre această persoană care m-a ajutat să primesc întâmplările vieții așa cum vin, dar să le accept cu blândețe, rugăciune, înțelepciune, răbdare și căi de rezolvare', a transmis Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

„Unii stau în relații toxice crezând că aceea e iubirea adevărată”

Ulterior, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că s-a complăcut într-o relație toxică, conchizând că nimeni nu este 100% fericit într-o relație.

„Nimic nu este roz, impecabil, perfect. Nimic nu este simplu, dar nici greu. Asta dacă crezi în schimbarea ta. Nimeni nu este fericit pe deplin.

Unora li se pare doar ca trăiesc fericirea deplină, unii stau în relații toxice crezând că aceea este iubirea adevărată (am trăit și eu asta), unii fac rău pentru ca se hrănesc cu asta și cred ca vor primi bine la schimb, dar… unii nu înțeleg multe și asta pentru că nu caută în ei răspunsuri și rezolvări', a scris soția lui Gabi Bădălău.

Nu în ultimul rând, Claudia a devăluit că și-a schimbat complet modul de a gândi și că a învățat să-i ierte pe cei care au rănit-o.

„Am învățat să-mi recunosc eșecurile, să le înțeleg și să acționez cu mai multă înțelepciune pe viitor. I-am iertat pe cei care m-au rănit, nu vreau sa schimb pe nimeni. Am ales sa fiu înconjurată de oamenii care mă susțin, care mă ajută să cresc și să devin un om și mai bun. Dacă înainte îmi hrăneam mintea cu multe gânduri negative, acum îmi hrănesc mintea cu gânduri bune și senine. Așa m-am schimbat și recunosc, nu rapid, dar cu răbdare și ascultare', a mai spus artista pe rețelele de socializare.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton