Care au fost cele mai scumpe cadouri pe care Ilinca Vandici le-a primit de la foștii iubiți: „Am avut relații cu milionari”

 Martin Lorena
.

Care au fost cele mai scumpe cadouri pe care Ilinca Vandici le-a primit de la foștii parteneri de viață. Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Kanal D. Aceasta nu doar că a construit o carieră impresionantă, ci a avut parte și de multe experiențe sentimentale interesante. Ea a recunoscut că majoritatea bărbaților din viața ei au avut mulți bani, iar acum a dezvăluit care sunt cele mai scumpe cadouri primite de-a lungul anilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici este o cunoscută prezentatoare de la Kanal D. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune, debutând la vârsta de doar 18 ani. De-a lungul anilor, ea a avut mai multe relații cu bărbați înstăriți, care i-au oferit cadouri extrem de valoroase. Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, „40 de întrebări', prezentatoarea de la Bravo, ai stil! a spus care este cel mai scump dar pe care l-a primit în trecut.

1-Ilinca-Vandici1-Ilinca-Vandici

Ilinca Vandici a vorbit inclusiv despre o fostă experiență sentimentală, în care bărbatul de lângă ea a fost întreținut. Iată declarațiile!

Citește și: Cum arată vila cu piscină în care se va muta Ilinca Vandici:„Exact la marginea pădurii’

Citește și: Cum are grijă Ilinca Vandici de banii familiei:'Sunt darnică, dar nu cheltuitoare'

Citește și: Anamaria Prodan, îndurerată la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan:„Asta este drama vieții mele, nu divorțul’

Citește și: Alexandra Stan, întrebată de câte ori face dragoste pe săptămână.Răspunsul a stârnit amuzament

Care au fost cele mai scumpe cadouri pe care Ilinca Vandici le-a primit de la foștii parteneri de viață

Ilinca Vandici a vorbit desre fostele sale relații amoroase și a subliniat faptul că întotdeauna a contat omul, și nu banii pe care îi avea. Drept urmare, aceasta nu a primit nicio mașină scumpă sau vreo vilă de la milionarii cu care a fost implicată în relații. Totuși, prezentatoarea Bravo, ai stil! a recunoscut că a primit câteva genți de firmă și un colier cu diamante.

'Eu am iubit omul întotdeauna, nu m-au interesat banii, drept urmare, am avut relații cu milionari, nu m-am ales cu nicio vilă, cu nicio mașină, cu nicio piscină, cu absolut nimic. Da, m-am ales cu câteva cadouri, două-trei gentuțe de firmă și un colier cu diamante, să zic', a spus ea la „40 de întrebări'.

„Am avut un iubit pe care l-am întreținut eu'

Se pare că Ilinca Vandici a avut și relații cu bărbați mai puțin înstăriți. Ea a recunoscut că a avut un iubit care a fost întreținut de ea. La vremea respectivă, nu a vorbit prea multe despre acest subiect din cauza faptului că îi era rușine.

'Da, am avut un iubit pe care l-am întreținut eu, surpriză. Presa nu scrie despre aceste lucruri, că nu sunt atât de interesante sau poate sunt, sau poate că nu am vrut eu să spun despre ele pentru că mi se parea prea rușinos', a mai spus ea pentru sursa citată.

Cu toate acestea, ea a subliniat că în momentul de față și banii reprezintă un factor important din interacțiunea cu un bărbat.

Nu i-am căutat niciodată…Am avut bărbați cu care am avut relații de lungă durată și s-a nimerit să fie potenți financiar. Acum, sincer, dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu-și permite lucrurile astea, care e viziunea lui asupra vieții, dacă el până la vârsta respectivă nu reușește o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai bună decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton