Cum a ajuns sora lui Kate Moss să facă bani pe un site de adulţi. Tânăra își vinde pozele nud

 Lupescu Anca
.

Sora mai mică a celebrului fotomodel Kate Moss face bani din fotografiile sexy pe care le vinde. Tânăra își încarcă pozele sexy pe o platformă, iar de acolo îi vin și banii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși părea că va avea o carieră în modă, Lottie a ajuns să trăiască din banii pe care îi face pe site-ul de adulți Glow. Contul ei de instagram are trimitere către o pagină personală, iar de acolo, cu un click, poţi ajunge pe Glow, site-ul cu conţinut pentru adulţi, unde poţi vedea imagini sexy cu ea în lenjerie intimă – în ipostaze incendiare, care exploatează mai mult decât incitantul ei tatuaj de pe posterior cu textul Not Yours.

O poză topless cu Lottie costă de la 50 de lire și poate ajunge chiar și la 1000 de lire, dacă este personalizată. Mai mult, tânăra oferă și videoclipuri cu ea goală, la cererea clienților.

lottie-moss-1lottie-moss-1

La 18 ani, Lottie apărea la Cannes în toată splendoarea, alături de Kate Moss, iar Dior îi propunea o colaborare şi, mai târziu, şi Louboutin. În interviuri declara că încearcă să nu se compare cu Kate, care a fost de peste 40 de ori pe coperta Vogue.

Câțiva ani mai târziu, tânăra și-a făcut operație de mărire a sânilor, și-a injectat acid în buze și a decis să își schimbe cariera.

Lottie Moss e pansexuală

Lottie (Charlotte) Moss a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe fanii ei. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe Instagram, sora vitregă a lui Kate Moss a fost întrebată dacă preferă femeile sau bărbații. Răspunsul ei a fost neașteptat pentru mulți internauți.

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:'Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…'

Citește și: Ce cadou a primit Adela Popescu de la Radu Vâlcan, de Dragobete:’Să uit de supărare’

Citește și: Andi Constantin, primele declarații înainte de Burlacul:„Am decis că voi alege cu creierul’

Citește și: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei și-a făcut două intervenții estetice:„Când m-am pus pe masa de operație…’

„Sunt pansexuală, așa că nu mă deranjează niciun gen. Dar acest lucru se schimbă în fiecare zi. Depinde pe cine întâlnesc', s-a confesat Lottie Moss.

Fotomodelul susține că simte atracție carnală și romantică față de oricine, indiferent de sex și de identitatea de gen a persoanelor cu care interacționează.

Lottie Moss a dezvăluit că odată se întâlnea cu un bărbat care o călca pe nervi. Pentru a-i arăta ce simte pentru el, și-a făcut un tatuaj cu mesajul „Not Yours' (Nu sunt a ta). El a înțeles ce voia să-i transmită și a părăsit-o. 

Lottie și Kate Moss sunt surori doar după tată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton