Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri neașteptate, al 4 ani de la decesul actriței: "Îmi apare des în vis"

 Stamen Diana
.

Au trecut mai bine de trei ani de la moartea actriței Stela Popescu, iar fostul ei soț, Dan Puican, a mărturisit că îi apare în vis. Clipele petrecute împreună nu pot fi uitate nici acum de marele regizor și om de radio.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dan Puican, fostul soț al actriței Stela Popescu, a mărturisit că aceasta îi apare în vis destul de des. Vârsta și problemele de sănătate pe care le are îl împiedică să ajungă la mormântul regretatei actrițe și să-i aprindă o lumânare. Stela Popescu este înmormântată la Cernica, iar distanța este destul de mare de București.

dan-puican-1dan-puican-1

Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paște, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la biserică să aibă liniște pe lumea cealaltă.

Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut așa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat și vorbea despre experiențele sale profesionale', a declarat Dan Puican pentru Impact.

Citește și: Trei ani fără Stela Popescu! Cum arată acum mormântul regretatei actrițe: „Fiica ei nu prea vine pe aici”

Citește și: Averea lăsată de Stela Popescu s-a dus pe Apa Sâmbetei. Fiica adoptivă a regretatei actrițe a abandonat și casa de la mare, de 200.000 de euro

Citește și: Stela Popescu a lăsat o avere fabuloasă, dar fiica ei nu a rezistat nici 3 luni în casa mamei sale! Ce a determinat-o să plece

Citește și: Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: „A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”

Stela Popescu și Dan Puican au rămas în relații bune după divorț

Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani, însă după divorț au păstrat o relație de prietenie. De multe ori, Stela Popescu era chemată la masă de către Dan Puican și următoarea sa soție. Relația lor a fost una specială, chiar dacă au ales să se despartă, iar regizorul nu o poate uita niciodată pe actriță.

'Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec', a mai declarat Dan Puican pentru sursa mai sus menționată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton