”Am studiat, am dat din coate, am murit de foame”. Cum a ajuns Fuego unul dintre cei mai bogați artiști, dar și în ce investește banii

 Calin Maria Bianca
.

'Am studiat, am dat din coate, am murit de foame'. Cum a ajuns Fuego unul dintre cei mai bogați artiști, dar și în ce investește banii. Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, este cunoscut de toată lumea, astfel că nu mai are nevoie de vreo descriere. A cucerit de-a lungul anilor cu prezențele sale și de asemenea cu piesele care au ajuns la numeroase generații. Ce-i drept, se bucură de un succes colosal pe plan profesional, fiind și unul dintre cei mai bogași artiști din România. Totuși, puțini știu în ce alege celebrul cântăreț să investească banii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fuego este cu adevărat un artist împlinit atunci când vine vorba de cariera sa. Este unul dintre cei mai renumiți și apreciați cântăreți de la noi din țară, iar asta nu o spunem doar noi, ci publicul larg. Ei bine, deși pare că are o viață ușoară și tot ceea ce își dorește, drumul său a fost destul de greu până a ajuns în aceste punct. Artistul nu s-a sfiit și a povestit cât de mult a luptat pentru a fi azi aici!

fuego-1fuego-1

Fuego știe cât de greu i-a fost să ajungă unul dintre cei mai bogați artiști de la noi din țară, deși nu acesta a fost țelul său în viața de cântăreț. Talentul și vocea de aur au captat de la bun început atenția publicului, astfel că este cunoscut de numeroase generații. Totuși, fiindcă acum are tot ceea ce își dorește, continuă să își satisfacă plăcerile, dar și să-i ajute pe cei care azi sunt cum era el cândva, și anume la început de drum.

Citește și: De ce Fuego nu s-a căsătorit până la 46 de ani: „Am lăsat viața să mă surprindă”

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Fuego la începutul carierei sale: „Nu pot să uit. De multe ori, nu aveam bani să cumpar…'

Citește și: 'Nu mai poți fi numit bărbat'. Oana Roman, mesaj dur după ce Marius Elisei a spus că nu merita să o facă mamă și mireasă

Citește și: Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, când un preot le-a spus, la America Express, să se căsătorească: „A plecat și…”

Cum a ajuns Fuego unul dintre cei mai bogați artiști, dar și în ce investește banii

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Fuego a avut un drum plin de greutăți până a ajuns să fie cunoscut și să facă bani din acest domeniu. Totuși, din fericire, munca sa a dat roade, astfel că acum se bucură de sume frumoase. Deși putea să și deschidă afaceri, artistul a decis ca cea mai mare parte din bani să o reinvestească tot în muzică și în cariera sa.Zis și făcut! A făcut piese, dar și producții mari de haine și echipamente. Ba mai mult, i-a ajutat și pe cei la încept de drum, știind cât de greu este, fiindcă cândva a fost în locul lor. De asemenea, și-a cumpărat și câteva terenuri, însă nu scumpe.

Bine spus că cea mai mare parte a banilor i-am reinvestit tot în muzică, în profesie. Am făcut piese, producții mari, haine și echipamente. Dincolo de asta, eu sigur nu sunt și n-aș fi vreodată un bun comerciant. Nu mă pricep la afaceri și nici n-am făcut vreodată un scop din asta. Nu am investit în imobiliare. Cel puțin, nu încă. Am câteva investiții în terenuri, nu foarte valoroase neapărat, luate pe parcursul anilor. Am mai investit în artă și în bucuriile sufletului meu. ', spune Fuego pentru UNICA.RO

Fuego: 'Sigur aș da faliment după primele luni'

Fuego are sursele financiare pentru a deschide o afacere, însă consideră că acest domeniu nu este pentru el. Îndrăgitul artist consideră că nu se pricepe la acest lucru, însă și că nu își dorește să învețe. Mai mult decât atât, este de părere că la un moment dat în viață, trebuie să faci cee ce te face fericit și își aduce zâmbetul pe buze.

'Nu știu cum ar fi dacă aș aborda un alt domeniu de activitate care să-mi aducă sume și să genereze venituri. Cert este că nu mă pricep să fac asta. Nici nu vreau neapărat să învăț. Consider că trebuie să facem în viață ceea ce ne aduce satisfacții și desigur, știm să realizăm cel mai bine. Am tot spus-o. Dacă mi-aș deschide o afacere, sigur aș da faliment după primele luni!', a continuat artistul.

Fuego a muncit mult pentru a ajunge un artist de succes

Fuego este mândru de tot ceea ce a reușit să aibă astăzi, însă cu toate astea nu poate uita drumul său dificil. A învățat mult și a renunțat la numeroase lucruri, dar într-un final a meritat. Azi, vorbește cu mândrie despre toate eșecurile, dar mai ales reușitele.

Nu cred că am perceput vreun moment al parcursului meu ca un sacrificiu. Poate că au fost renunțări. Poate că am preferat ceva în detrimentul a altceva, dar nu sacrificiu major, cu definiția din dicționar. Am renunțat la clipe în care m-aș fi putut distra. Am renunțat la prietenii. Am renunțat la timpul liber și la vacanțe. Eu m-am chinuit până am ajuns unde sunt azi. Am studiat. Am făcut sacrificii. Am dat din coate. Am murit de foame. Am depus efort măreț, resurse, toate la un loc. Am compus. Am cântat. Am zâmbit. Toate-ar fi fost în van, credeți-mă, dacă oamenii nu iubeau ce fac și nu-mi acordau girul lor. Dar nu mă plâng pentru nimic. Pentru că iubesc ce fac și pentru că asta e menirea mea!

Drumul meu de artist, așa cum mi-l văd eu azi, după 30 de ani de la lansare, a fost sinuos. Dar fiecare durere de atunci se șterge azi. Și-am învățat să iert. Să sprijin. Să acord posibilități. Să lupt și eu pentru cei care azi sunt cum eram eu cândva, fără prea multe șanse, dar cu speranțe cât pentru o mie la un loc! Oricum, fără muncă multă, nimic, dar absolut nimic pe lumea aceasta, nu vine din cer, alunecând pe-o rază.', mai spune Fuego pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton