Ce condiție are Delia pentru a participa la America Express: "Nu merg decât dacă..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce condiție are Delia pentru a participa la America Express. Delia Matache a recunoscut că și-ar dori să participe la „America Express', dar cu o singură condiție pe care i-a mărturisit-o Andreei Bălan. Delia nu se teme de provocări, mai ales că este o mare adeptă a drumețiilor și a călătoriilor. Jurata de la iUmor vrea să aibă alături de ea o anumită persoană în show-ul de aventură, difuzat pe Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce condiție are Delia pentru a participa la America Express. Delia, 41 de ani, este o femeie foarte activă și adoră călătoriile, ea împărtășind adesea imagini superbe din drumețiile pe care le face, alături de soțul ei. În cadrul unei ediții speciale iUmor, care avut-o ca invitată pe Andreea Bălan, Delia i-a mărturisit acesteia, că ar fi încântată să-și testeze limitele la America Express, însă cu o singură condiție. Jurata de la iUmor vrea să facă echipă doar cu o anumită persoană.

delia-razvan-munteanudelia-razvan-munteanu

Ce condiție are Delia pentru a participa la America Express

Delia i-a mărturisit Andreeii Bălan, faptul că și-ar dori să participe la America Express. Jurata de la iUmor este foate pasionată de călătorii, astfel că nu e de mirare că abia așteaptă să plece într-o aventură. Cu toate acestea, Delia nu ar accepta să plece decât dacă ar face echipă cu soțul ei, Răzvan. Din păcate pentru cântăreață, partenerul de viață este foarte atașat de tehnologie, așa că sunt slabe șanse ca acesta să o urmeze în show-ul de aventură America Express.

Citește și: Delia a împlinit 41 de ani. Cum își sărbătorește ziua de naștere: „Când este vorba de mine, mă răsfăț'

Citește și: Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București: „Nu există, bă, așa ceva! Refuz!”

Citește și: Andreea Bălan, la un pas să renunțe la America Express de dorul fiicelor. Cum a decurs revederea: „Toată cursa am avut în ghiozdan o felicitare pe care mi-a dat-o Ella' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan a făcut mari sacrificii pentru a participa la America Express: „Trebuie să lași brand-ul și numele acasă”

Vreau să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el, pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri. Nu merg decât dacă merg cu el, altfel nu', a spus Delia Matache, potrivit Cancan.

Ce a atras-o pe Delia la soțul ei, Răzvan

Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012, iar cei doi au rezonat încă de la început. Cântăreața a considerat că se completează reciproc, astfel că Răzvan se ocupă în prezent și de cariera soției sale, în calitate de manager.
„Ușor, ușor, am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri. E un bun manager, e bun în multe direcții. Uneori nu înțeleg cum ține pasul cu toate lucrurile. E exact și calculat și știe foarte multă informație. Nu există ceva să nu știe. Mi se pare fenomenal. Simțindu-i potențialul, i-am zis: hei, tu, iubire! Nu ai vrea să facem treaba asta împreună, cumva?

Simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni, am avut experiențe cu oameni care m-au dezamăgit. Era ușor să furi, era ușor să mă furi. I-am zis lui Răzvan să fim o echipă, pentru că în el aveam încredere. Suntem o familie, hai să facem chestii frumoase împreună. Acum e prins în multe alte direcții. Notează, scrie, continuu', a spus Delia, despre soțul ei, Răzvan, în podcastul lui Gojira.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton