Cum a ajuns fotomodelul Anca Verma cea mai bogată româncă din lume, la 33 de ani. Povestea ei de viață este demnă de un film de Hollywood, unul cu accente dramatice!

 Dumba Gabriela
.

Anca Verma este considerată, la momentul actual, cea mai bogată româncă din lume, inclusă în topul Forbes cu o avere de peste trei miliarde de dolari. Povestea ei de viață este fascinantă și poate fi lesne scenariul unui film de Hollywood cu „happy end”, dar condimentat cu accente dramatice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Născută pe 8 august 1987 la Galaţi, Anca Neacşu a plecat din sărăcie lucie şi a pus mâna pe averea unui lord al armelor. Până aici am putea spune că aceasta este o rețetă clasică de îmbogățire pentru Cenușăresele moderne. Însă drumul până la o avere de trei miliarde de dolari nu a fost unul ca-n povești.

Anca Neacșu a absolvit Universitatea din Galați cu o diplomă de master în domeniul ingineriei, iar după ce nu a mai cochetat cu modellingul, a lucrat la un furnizor de servicii de telefonie mobilă, fiind numită director general adjunct pentru operațiunile din București.

1-a-_GeABX8zYZLCp2jpmRGQ1-a-_GeABX8zYZLCp2jpmRGQ

Din lipsă de oportunități, fosta participantă la concursuri de miss a plecat să muncească recepționeră în străinătate, potrivit capital.ro. Într-un hotel l-a cunoscut pe miliardarul indian Abhishek Verma, în vârstă de 48 de ani, cu care s-a căsătorit în 2006.

Astfel, ea a devenit asociata soțului său în firma în care se ocupau cu vânzarea de armament. În 2011 a cumpărat 51% din firma SIG SAUER India, fiind numită director general al acesteia, un joint-venture cu mai multe multinaționale furnizoare de arme.
Socrii săi sunt oameni cunoscuți în India: tatăl soțului ei, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar, iar soacra Ancăi a fost timp de 14 ani parlamentar.

Deși era o partidă bună pentru oricine și un bărbat foarte dorit în India, Abhishek Verma a ales-o pe Anca drept prima și singura lui soție și împreună au și un copil. La un moment dat, cei doi au fost acuzați de corupție și spălare de bani și fuseseră arestați de Biroul Central de Investigații al Indiei, totul din cauza unei presupuse mite dată oficialilor.

Pe 8 iunie 2012 amândoi au fost închiși în Închisoarea Tihar, Delhi. Anchetatorii au mai descoperit că acesta își ținea banii în offshore-uri din Lichtenstein, evitand astfel să plăteasca taxe statului indian.

În aprilie 2017, Verma a fost achitată de Curtea Specială a Biroului din New Delhi, care a renunțat la toate acuzațiile de corupție și spălare de bani, iar două cazuri împotriva Verma au fost respinse. În prezent, românca trăiește la New Dehli și se ocupa de afacerile soțului.

Foto: medium.com, romaniavippress.com, capital.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton