Trecutul neștiut al soției lui Will Smith. Acum mamă a doi copii, Jada Pinkett Smith a fost traficantă de droguri

 Cica Cristina
.

Jada Pinkett Smith, soția celebrului actor Will Smith, are o poveste de viață tulburătoare. În prezent mamă a doi copii, Jada nu a dus mereu o viață exemplară. Detalii mai puțin știute din trecutul său au ieșit la iveală.

Jada-Pinkett-Smith-1Jada-Pinkett-Smith-1

Mulți o cunosc astăzi pe Jada ca soția lui Will Smith, mama lui Jaden și lui Willow Smith. În egală măsură, aparițiile sale cu turbanul de pe rețelele de socializare au stârnit îngrijorări în rândul fanilor, moment în care aceasta a dezvăluit că suferă de o boală rară, din cauza căreia și-a pierdut aproape tot părul: „M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică. Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, a spus Jada Pinkett Smith, potrivit digi24.ro.

Mulți sunt la curent cu ceea ce se întâmplă la acest moment în viața actriței americane, însă puțini știu ce a făcut Jada Pinkett înainte de a se căsători cu Will Smith. După cum chiar ea a dezvăluit, artista a fost traficantă de droguri. Soarta a făcut ca în acea perioadă să îl cunoască și pe Tupac Shakur, care a fost împușcat mortal în septembrie 1996.

„E dificil să vorbesc despre asta pentru că nu am spus niciodată întreaga poveste. Unul dintre lucrurile foarte interesante pe care nu le-am dezvăluit până acum este că prima dată când l-am întâlnit pe Pac eu eram dealer de droguri. Aşa ne-am cunoscut, a spus Jada Pinkett Smith, potrivit People.

Legătura soției lui Will Smith cu Tupac Shakur

Vedeta nu a vrut să dea mai multe detalii, întrucât a menționat că va scrie o carte de memorii în care va apărea și acest episod întuncat din viața ei. Jada Pinkett Smith şi Tupac Shakur s-ar fi cunoscut la mijlocul anilor ’80 și au existat o serie de zvonuri privind o legătură amoroasă. Jada a dezmințit zvonurile, catalogând legătura lor mai degrabă drept una tumultoasă.

„Relaţia dintre mine şi Pac era una de supravieţuire. Aşa a început şi aşa a fost mereu. Ştiu că majoritatea oamenilor vor să creadă că am avut o relaţie amoroasă, dar asta se întâmplă pentru că nu cunosc întreaga poveste. Legătura noastră a fost bazată pe lupta pentru supravieţuire, pe modul în care am avut grijă unul de celălalt, iar când ai pe cineva pe care te poţi baza în momentele în care simţi că nu valorezi nimic, asta înseamnă totul. Există foarte multe aspecte ale relaţiei noastre pe care nu le-am împărtăşit niciodată public din motive foarte specifice. Am decis că acest mic amănunt este important şi trebuie dezvăluit pentru a oferi o mai bună înţelegere asupra persoanelor care eram atunci. Întotdeauna a fost despre supravieţuire relaţia noastră, a spus Jada Smith, potrivit adevărul.ro.

Relația Jada – Tupak Shakur a fost prezentată și în pelicula „All Eyez On Me, iar soția lui Will Smith a ținut să precizeze că reinterpretarea relaţiei sale cu Pac a fost prezentată într-un mod profund jignitor: „Îmi pare rău, relaţia pe care am avut-o cu el este mult prea preţioasă pentru mine, iar scenele din film nu sunt bazate pe adevăr, a scris ea pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton