Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată: „Am făcut testul în toaleta unui restaurant”

 Lăstun Ana Maria
.

Andreea Ibacka urmează să devină mămică pentru a doua oară, iar superba vedetă a dezvăluit cum a aflat că este însărcinată. În cadrul emisiunii „Neatza', cu Răzvan și Dani, soția lui Cabral Ibacka a povestit întreaga întâmplare, iar moderatorilor nu le-a venit să creadă ce a pățit vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară și a făcut marele anunț în urmă cu aproximativ o săptămână. De atunci, însă, foarte multe întrebări au rămas fără răspuns, așa că soția lui Cabral a decis să lămurească situația. Invitată la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, Andreea Ibacka a povestit în detaliu cum a aflat că este însărcinată.

Astfel, deși actrița i-a spus lui Cabral că simte că ar fi însărcinată, prezentatorul nu a crezut-o și a trecut rapid peste acest moment. Totuși, pentru a verifica, cei doi au decis să meargă la o farmacie, să cumpere testele de sarcină. Cum socoteala de acasă nu se pupă mereu cu cea din târg, Andreea nu a mai avut răbdare și și-a făcut testele de sarcină în oraș!

Citește și: Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată: „Cel mai bun…'

Citește și: Pavel Bartoș, despre scena de amor filmată cu Andreea Ibacka, într-un serial: „Nu am fost mai obosit în viaţa mea”

Citește și: Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka: „S-a făcut și mai frumoasă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka. Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

Andreea Ibacka a aflat că este însărcinată în plină zi, pe stradă, sub ochii unui vânzător

Pe canapeaua din platoul de la Neatza, Andreea a povestit că weekend-ul este momentul în care Cabral are „liber' la distracție! Ea rămâne cu Namiko, iar prezentatorul TV scoate de la naftalină „jucăriile de băiat mare', așa cum le-a numit Răzvan Simion.

„Nu are de ce să se plângă. Weekendul ăsta merge cu motoarele, weekendul trecut a fost la raliu, mai are și bărci în plan. Bine că a fost în iarnă acasă. Pe Cabral l-am anuntat prima dată când am rămas însărcinată. Într-o sâmbătă dimineață am simtit fluturi în stomac', a declarat actrița.

„Și l-am anuntat că banuiesc ca aș fi însărcinată, a zis „bine bine'. Ne-am dus la un magazin, am zis să luăm două teste, să fim siguri. Eu sunt organizată, am agendă, planuri și nu pot așa oricum. Când aud de cineva care face test la benzinărie sau la serviciu, nu aș avea cum. Și, totuși, m-a ros curiozitatea.', a mai precizat Andreea Ibacka.

cum-a-aflat-andreeea-ibacka-ca-e-insarcinata-1cum-a-aflat-andreeea-ibacka-ca-e-insarcinata-1

Andreea Ibacka: „Când mă uit la test, erau toate liniile'

Pentru a cumpăra o mașină mai ieftină, Andreea Ibacka a pretins că Vlad, prietenul lor de familie, este partenerul său. Ajunși la fața locului, alături de comerciant, Andreea și-a adus aminte că, nerăbdătoare fiind, a făcut testul de sarcină și a decis să îl verifice chiar atunci, de față cu toată lumea!

„Ne-am dus la un restaurant noi doi și un prieten bun de-al nostru, Vlad. Am nimerit la o toaleta mică, unisex. Am făcut testul, oamenii tot băteau în ușă. Mă întorc la masa și băieții au programat un test-drive, că eu voiam să îmi schimb mașina.

Ne sună vânzătorul sa mergem, eu cu barza în geantă. Și pentru că oriunde merge Cabral crește prețul..nu că ar fi el vreun milionar, că l-am luat în rate, am decis să mergem eu si Vlad drept iubiți.

Ajungem cu testul de sarcina în geanta la Cotroceni. După 45 de minute mi-am amintit de testul ăla. Când mă uit erau toate liniile.', a explicat amuzată Andreea Ibacka.

Ce poreclă a avut Namiko și cum îl va chema pe bebelușul cu numărul 2

În aceeași emisiune, Andreea Ibacka a mai explicat că Namiko și-a primit numele foarte târziu, pentru că ea și Cabral Ibacka încă nu căzuseră de comun acord. De altfel, micuța a primit porecla „fetița', până ce părinții s-au hotărât. În ceea ce-l privește pe cel de-al doilea bebeluș al cuplului, Andreea încă nu a hătârât un nume, așa că rămâne de văzut ce porecla va primi până la decizia finală.

„Da, doar că era testul bun, nu de COVID. eu cand am nascut-o Namiko ii spuneam fetita, pt ca nu aveam inca nume. Fiica mea abia așteaptă un partener permanent de joacă. Am o burtă destul de mare, m-am îmbrăcat direct de botez, nu vezi? Nu avem nume încă.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton