Cine este Dean Bowman de la Românii au Talent

 Stamen Diana
.

Dean Bowman este unul dintre finaliștii de la Românii au Talent și cine ar fi crezut că este căsătorit o româncă. Artistul a fost votat de public și va urca din nou pe scenă la marea finală ce va avea loc vineri, 28 mai, la PRO TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dean Bowman de la Românii au talent? Artistul locuiește în Reșița, însă s-a născut în New York. Concurentul a mărturisit că are o școală de muzică și se ocupă să îi învețe pe copii să cânte gospel. Muzica gospel este muzica bisericească a comunităților creștine afroamericane, în principal corală, caracterizată prin influențe de jazz și blues.

Dean-Bowman-Romanii-au-talent-1Dean-Bowman-Romanii-au-talent-1

„Mă numesc Dean Bowman, sunt stabilit în Reşiţa, Caraş-Severin.  Învăţ copiii muzică gospel voluntar. Sunt foarte fericit să mă aflu aici, să reprezint România şi comunitatea mea, din Reşiţa. Cred că e prima dată când particip la o astfel de emisiune. Cânt de 50 de ani, dar nu cred că am cântat live, la televizor, până acum. Cel puţin nu îmi aduc aminte', a spus Dean Bowman de la Românii au talent la preselecții.

Cine este Dean Bowman de la Românii au Talent

Dean Bowman provine dintr-o familie de pasionați de muzică, iar el cântă de la vârsta de 5 ani. Părinții săi au cântat, însă la un nivel amator. Dean a studiat muzica la facultatea din Indiana și a fost pe mâinile celor mai buni mentori.

În urmă cu 4 ani, Dean Bowman a ajuns în România împreună cu trupa Midnight Sun. A cântat și cu Cristi Iacob și trupa lui. Artistul este căsătorit cu o româncă și locuiesc în Reșița.

Dean Bowman de la Românii au talent are doi copii care locuiesc în Statele Unite ale Americii. Concurentul de la emisiunea de talente de la PRO TV a declarat că are o relație foarte bună cu ei, ba chiar au venit să-l viziteze în România.

Citește și: Florin Călinescu, dialog amuzant cu Andra, la Românii au Talent: „Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate…”

Citește și: Florin Călinescu, ironii la adresa Oliviei Steer, la Românii au Talent. Andi Moisescu: „O verific…'

Citește și: Andi Moisescu, din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu: „A descoperit destul de repede…”/ EXCLUSIV

Citește și: Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au Talent, merge la facultate. La ce carieră visează

Finaliști Românii au Talent listă completă

Primii 10 s-au calificat în urma voturilor primite de la public, exclusiv. Cel de-al 11 lea concurent a fost ales de jurați dintre toți concurenții din semifinale care nu s-au calificat. Aceștia au oferit un wild card.

1.       Daria Batschi – Beleca (harpă, golden buzz Andi Moisescu)

2.       Rareș Trufea (pian și voce, golden buzz Pavel și Smiley)

3.       Ana Maria Mărgean (ventriloc și cântat, golden buzz Andra)

4.       Duo Turkeev (acrobați)

5.       GIM (cântăreț, golden buzz Florin Călinescu)

6.       Remi Martin (acrobat, golden buzz Pavel și Smiley)

7.       Filip Cioc (cântăreț, golden buzz Florin Călinescu)

8.       Art of Robots (dansatori, golden buzz Andi Moisescu)

9.       Dean Bowman (cântăreț, gosspel)

10.   Magitot (magie și stand-up)

11.   Narcisa Ungurean (cântăreață muzică populară). Ea a primit wild card de la jurați.

FOTO: Captură video YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton