Cum a acceptat Carla’s Dreams propunerea de a fi jurat la SuperStar România: "Nu eram convins...”

 Lăstun Ana Maria
.

Carlas Dreams a luat o pauză de un an de la carieră și iată că artistul revine în forță, nu doar cu noi proiecte muzicale, ci și cu un nou rol: cel de jurat. Artistul a trecut de la Antena 1 la trustul Pro TV și va face parte din juriul noii emisiuni „SuperStar', alături de Marius Moga, Smiley și Raluka.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carlas Dreams este obișnuit deja cu concursurile de talente, dat fiind faptul că a făcut parte și din juriul emisiunii „X Factor', în anul 2018. De atunci, însă, solistul a refuzat aparițiile televizate și, în ultimul timp a fost absent din peisajul monden, dat fiind faptul că a luat o pauză de un an, de la carieră. Deși revine în televiziune, Carlas Dreams nu o va face la Antena 1- unde eram obișnuiți să îl vedem, ci la Pro TV.

Citește și: Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

Citește și: Cum arată fosta soție a lui Carlas Dreams. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani

Citește și: Rivali sau prieteni? Care este relația dintre The Motans și Carla`s Dreams

Citește și: Carla’s Dreams vorbeşte despre retragerea din muzică. Dezvăluiri din viaţa artistului

Mai mult decât atât, Carlas Dreams a declarat că nu a vrut să accepte propunerea din prima, dar după ce a cântărit bine decizia, a acceptat să fie coleg cu Marius Moga, Smiley și Raluka, la masa juraților din emisiunea „SuperStar'. A declarat că postura de jurat este o provocare, mai ales că nu își cunoaște foarte bine colegii.

carlas-dreams-revine-in-televiziune-la-protv-va-fi-jurat-la-superstar-1carlas-dreams-revine-in-televiziune-la-protv-va-fi-jurat-la-superstar-1

Carlas Dreams, primele detalii despre rolul de jurat de la ProTV

„Acest format este o provocare pentru mine. Din păcate, nu mă cunosc foarte bine cu cei din juriu, suntem din același domeniu, nu suntem amici sau cunoscuți.', a declarat Carlas Dreams pentru Click.ro.

Potrivit aceleiași surse, Carlas Dreams a explicat și că nu a acceptat din prima colaborarea cu noul trust. Deși nu era convins că își dorește să revină pe sticlă, artistul din Republica Moldova se bucură că a luat această decizie, asta după ce a avut un an de pauză în carieră.

„În ultimul an nu am făcut muzică, mă bucur că am făcut pauză. Nu am zis DA din prima atunci când am primit propunerea din partea PRO TV, pentru că nu eram sigur că vreau să fac acest proiect. Apoi m-au convins și iată-mă aici.', a mai adăugat artistul.

De ce poartă Carlas Dreams mască

În urmă cu mai mult timp, artistul din Republica Moldova a afirmat că masca îl ajută să fie deschis și să exprime mai ușor, mai liber: „E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis…

 În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă. În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton