Culiță Sterp, cadou de zeci de mii de euro pentru Daniela Iliescu, de ziua ei. Ce mașină i-a cumpărat: „Să vezi ce bătaie iau”

 Laciu Andreea
.

Culiță Sterp, cadou de zeci de mii de euro pentru Daniela Iliescu, de ziua ei. Anul acesta, Culiță Sterp a decis să-i ofere iubitei lui un cadou scump, dar toată surpriza pentru Daniela Iliescu a fost una mult mai complexă decât s-ar fi așteptat vreodată tânăra. Cântărețul a pus totul la cale, a complotat împreună cu frații lui, Ileana și Iancu, iar totul s-a terminat cu bine. Iubita artistului a avut mult de tras căci întâi a fost scoasă din sărite de Culiță Sterp, iar atunci când nervii ei erau la cote maxime, a primit darul care a costat niște zeci de mii de euro bune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp, cadou de zeci de mii de euro pentru Daniela Iliescu, de ziua ei. Culiță Sterp și-a refăcut viața alături de Daniela Iliescu, după ce divorțul de Carmen de la Sălciua. Cei doi au fost colegi și buni prieteni încă din timpul liceului, dar abia după ani au decis să își dea o șansă ca iubiți. Acum formează o familie foarte frumoasă, împlinită de venirea pe lume a micului Milan. Chiar dacă artistul a cerut-o de soție pe Daniela, nu par să se grăbească momentan să ajungă în fața altarului, ci se bucură din plin de fiecare zi petrecută împreună.

culita-sterp-si-daniela-0culita-sterp-si-daniela-0

Culiță Sterp, cadou de zeci de mii de euro pentru Daniela Iliescu, de ziua ei

Anul acesta, pentru ziua de naștere a iubitei lui, cântărețul a pus la cale un plan detaliat. După ce i-a spus Danielei că are de susținut un concert și că revine a doua zi, și-a schimbat setările de la telefon, pentru ca aceasta să nu îl mai poată contacta. În acest timp, împreună cu Iancu Sterp, el s-a dus la București, de unde a ridicat o super mașină pentru ziua Danielei Iliescu.

Pe drumul de întoarcere, cei doi frați s-au întâlnit și cu sora lor, Ileana. Aceasta a fost și ea implicată în surpriza pregătită pentru aniversarea cumnatei și i-a oferit lui Culiță Sterp niște flori superbe. În cele din urmă, au ajuns cu bine acasă, unde Iancu Sterp a fost cel care a ademenit-o pe Daniela Iliescu la poartă. Vizibil supărată inițial, pentru că nu reușea să dea de iubitul ei, tânăra și-a schimbat imediat starea de spirit când a realizat ce s-a întâmplat, de fapt.

Citește și: Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit: „Nu știam că s-au dus în Turcia, să o ceară'

Citește și: Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale, Ionela Prodan: „Este Versace'. L-a accesorizat cu bijuterii de lux

Citește și: Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp. Au împreună un băiețel

Citește și: Gina Bradea a fost externată din spital. Cum arată și cum se simte după operație: „Am avut o intervenție chirurgicală dificilă'

Ce mașină a cumpărat Culiță Sterp pentru soția lui

Daniela Iliescu s-a bucurat enorm pentru mașina primită, care costă peste 70.000 de euro, conform prețurilor afișate pe site-urile de profil, conform Informeria.ro. Cei trei au gustat și din șampania primită de Culiță Sterp de la compania de unde a cumpărat automobilul de lux.

Micul Milan a părut chiar și el impresionat de mașina mamei sale. Băiețelul a fost urcat pe scaun și a început imediat să se joace cu volanul, semn că va moșteni pasiunea părinților pentru autoturisme.

Astăzi este un vlog foarte special pentru că am plecat de acasă, e prima dată în viața mea când mi-am pus telefonul în modul avion, de aseară și până acum. I-am spus Danielei că mă duc la cântat, că nu am semnal.

Am venit la București să îi cumpărăm o mașină cadou de ziua ei. L-am luat pe Iancu și mergem să vedem. Am venit o grămadă de drum, să vezi când ajung acasă ce bătaie iau. Este vorba despre un Audi Q8 S Line', a dezvăluit Culiță Sterp, în vlogul de pe Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton