Culiță Sterp a condus sub influența alcoolului, a fost implicat într-un accident rutier și a fugit de la locul faptei. Un alt șofer a fost rănit și transportat la spital

 Raiciu Adriana
.

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier, în Cluj. Culiță Sterp a fost implicat într-un accident auto în Cluj, în noapte de miercuri spre joi. Accidentul a avut loc chiar în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor, iar un bărbat, al șofer implicat în accident, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Update- Culiță Sterp, în vârstă de 30 de ani, nu a rămas în zona accidentului, mai exact a plecat de la locul faptei, însă a fost identificat ulterior de polițiști. De asemenea, după ce a fost testat cu aparat etilotest, a rezultat că avea o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

'După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier'
, a transmis IPJ Cluj.

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în Cluj, în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor, miercuri noaptea spre joi. Se pare că artistul se afla la volanul mașinii personale, un SUV Mercedes, în momentul producerii accidentului. La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intesivă mobilă.

culita-accidentculita-accident

Echipajele ajunse la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale posesorului cu Dacia Logan, în vârstă de 32 de ani, iar ulterior a fost transportat la spital.

Citește și: Culiță Sterp, noi detalii despre scandalul de la botezul din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmări:”Ne trata de parcă eram slugile ei”

Citește și: Relațiile amoroase în care a fost implicat Culiță Sterp când era căsătorit cu Carmen de la Sălciua:’Îmi povestea despre cuceririle lui’

Citește și:Raluca Todea și Dan Manciu s-au certat la Chefi la Cuțite:'Nu mai strigați la mine…'

Citește și:Theo Rose i-a cerut lui Anghel Damian să fie obiectiv, cu ea, la filmările pentru Clanul:„Vede și greșeli și mi le spune’

Culiță Sterp a condus sub influența alcoolului, a fost implicat într-un accident rutier și a fugit de la locul faptei

„In 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta', se arată în comunicatul oficial.

Până la momentul actual, Culiță Sterp nu a oferit niciun detaliu despre accidentul în care a fost implicat. Cu doar câteva ore înainte de accident, cântărețul se îndrepta către lacul Tarnița pentru a filma un videoclip.

Conform declarațiilor oferite de martori, traficul a fost blocat minute bune, iar mai multe echipaje au ajuns la fața locului.

La scurt timp după ce a avut loc accidentul, una dintre surorile acestuia a oferite primele declarații.

„Culiță este bine. El este bine, dar vă rog să nu mai sunați nici pentru lucruri bune, nici pentru lucruri rele. Poate sunteți bine intenționat, dar apoi preiau alții și scriu minciuni. Tot ce avem de comunicat vom comunica pe rețelele de socializare, pe pagina de YouTube. Chiar sunt extrem de nervoasă', a spus cu indignare una din surorile lui Culiță Sterp, potrivit Fanatik.

Ce tarif are Culiță Sterp la evenimente

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Pentru un eveniment privat, cântărețul cere un tarif ce variază în jurul sumei de 5.000 de euro. „ Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea’, a declarat managerul lui Culiță Sterp.

sursă foto- captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton