Alin Oprea recunoaște că divorțul de Larisa s-a produs din cauza infidelității: "Dovezile există, eu sunt în posesia lor"

 Dumitrache Laura
.

Alin Oprea a divortat de Larisa Uță după mai bine de 20 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fată și un băiat, care în prezent locuiesc împreună cu mama lor, în Londra. Artistul a făcut noi declarații despre fosta căsnicie și a recunoscut că infidelitatea Larisei ar fi fost motivul divorțului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea a divorțat de fosta soție, Larisa, de care se declară foarte dezamăgit. Artistul recunoaște că a avut o căsnicie cu mama copiilor săi, de care a vrut să se despartă de mult timp. În prezent, Alin Oprea are o relație cu Medana, iar în curând se vor căsători.

alin opreaalin oprea

Alin Oprea formează un cuplu de 3 ani cu Medana, dar nici acum nu poate uita de momentele dificile din perioada căsniciei cu Larisa Uță. Artistul a fost nevoit să o ia de la zero, iar cei doi copii nu-i mai vorbesc.

Citește și: Cum a reușit Alin Oprea să renunțe definitiv la alcool:”A fost mult mai ușor decât mi-am imaginat”

Citește și:Alin Oprea vrea partaj după divorțul de Larisa Oprea:”A pus stăpânire pe toți banii, deși ea nu a muncit o zi”

Citește și:Anghel Damian și Lia Bugnar, împreună pe scenă în prima seară după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată

Citește și:Shakira nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022.Artista nu își poate reveni după despărțirea de Gerard Pique

Alin Oprea recunoaște că divorțul de Larisa s-a produs din cauza infidelității

Alin Oprea a divorțat de Larisa Uță în 2020, după 22 de ani de căsnicie. În ultima perioadă tot mai multe apropiate fostului cuplu au declarat că Larisa ar fi fost infidelă în mariajul cu Alin Oprea. Acum, artistul a recunoscut că divorțul s-a produs și din cauza infidelității Larisei.

'Pe parcursul lui au apărut diverse acuzații de ambele părți. Eu am făcut public precizări decât o singură dată. Nu am dat nume, nu am încercat să distrug familia nimănui. Acum, faptul că, după o perioadă destul de lungă, apar oameni care vin cu detalii precise, pe undeva mă întristează – pentru că aceste lucruri poate că ar fi trebuit să rămână în zona privată. Dovezile există, eu sunt în posesia lor și procesul de divorț s-a bazat și pe aceste dovezi. Mai ales că procesul de divorț s-a încheiat într-un fel de knockout în favoarea mea, pentru că toate punctele de divorț au fost câștigate de mine! Divorțul e cu decizie definitivă și irevocabilă', a declarat Alin Oprea la Prima TV.

Alin Oprea: „Erau niște fapte peste care eu nu puteam să trec”

Solistul trupei Talisman a mai spus că mariajul cu Larisa a fost unul dificil. Cu toate astea, el a încercat să-și salveze căsnicia, mai ales că au doi copii împreună. Alin Oprea susține că s-a gândit la divorț și în trecut, dar a așteptat ca fiica lor, Mellisa să devină majoră.

Dacă ar fi fost să fac pasul în afara acestei familii, l-aș fi făcut după ce ambii copii deveneau majori. Am făcut asta în 2020. Până la momentul de grație Mai 2019, am trăit foarte liniștit în această familie, pentru că nu am considerat că a intra în relația soț-soție înseamnă să te transformi în detectiv particular. Mi-am întemeiat o familie pe principii reale, astfel încât nu am urmărit niciodată ce face.(…)Erau niște fapte peste care eu nu puteam să trec. Le-am aflat doar la încep anului 2019. Sigur că a început un proces de divorț, deși ar fi fost normal între doi oameni care au stat atât timp împreună să se desfășoare la notariat. Nu s-a dorit din partea fostei soții, motiv pentru care am demarat procesul de divorț.' , a mai spus artistul.

Alin Oprea vrea să se căsătorească cu Medana

Alin Oprea trăiește o poveste de dragoste de trei ani cu Medana. Artistul a declarat că vrea să se căsătorească cu iubita lui, după ce mariajul lui cu Larisa a luat sfârșit. Cântărețul a declarat că partenera sa îi oferă echilibru.

Acum nu îmi doresc cu ardoare copil, dar dacă vine, să fie primit. Nu este o prioritate. De ce nu (nr. să facă nuntă)? Nici asta nu este o prioritate. Preferăm să ne vedem acum și aici, nu în trecut și nu în viitor, restul sunt amintiri și vise. Trăiesc și clipa, dar îmi fac și planuri. Pot să am încredere cu riscul să fiu trădat din nou. Intri într-o zonă bolnăvicioasă dacă nu te mai lași să simți și să iubești', a mai spus Alin Oprea la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton