Culiță Sterp a aruncat cu bani de ziua lui! Invitații credeau că sunt șervețele

 Dumba Gabriela
.

De ziua lui, Culiță Sterp a aruncat cu bani pe lăutari! Cântărețul a organizat o petrecere de pomină cu ocazia împlinirii a 30 de ani și chiar dacă a avut o copilărie marcată de lipsuri și sărăcie, Culiță Sterp știe că viața de artist este grea și a aruncat teancuri de bani pe dedicații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiţă Sterp a organizat o petrecere cu lăutari şi dedicaţii de ziua lui de naştere. Fostul concurent de la Survivor România a sărbătorit cu mare fast, alături de familie, dar şi prietenii apropiaţi, printre care şi Vlăduţa Lupău.

bani-culitabani-culita

Ploaie de bani la ziua lui Culiță Sterp

Fără să se uite la bani, Culiță Sterp a șocat pe toată lumea la petrecerea de ziua sa și a aruncat, efectiv, teancuri de euro și lei pentru dedicații la lăutari. Astfel că, la început, mulți au crezut că e doar o glumă, însă, ulterior, au realizat că manelistul chiar arunca cu teancurile de bani adevărați.

'Înainte credeam și eu că sunt doar niște șervețele, dar…', a scris un invitat de la petrecerea manelistului, în online.

Ulterior, Culiță Sterp a mulțumit pe Instagram tuturor celor care au fost alături de el într-o zi așa specială.

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urări. Am un pic așa de… nu știu, mă bucur, dar sunt și întristat. Cum au trecut 30 de ani, numai să îi numeri e greu.

La nicio zi de naștere de a mea nu am avut așa stare, să am două sentimente. Nu-mi vine să cred că am făcut 30 de ani. Of, viață, unde te duci, mai stai!', a spus Culiță Sterp pe contul personal de Instagram.

Citește și: Cântărețul Tinu Veresezan, din nou tată la 46 de ani:’Băiatul cel mare, de 19 ani, nu a fost încântat!’

Citește și: Patrick Mouratoglou, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj:'Am încredere în ea 100%'

Citește și: Ce meserie va avea Adriana Bahmuțeanu în curând:’Nu am drept de liberă practică în România, dar urmează. E un vis împlinit’

Toată familia Sterp au petrecut, dansând, manncand și simtindu-se în largul ei așa cum îi sta bine și așa cum și-a obișnuit publicul. Ileana a fost cea care, că de obicei, a fost sufletul petrecerii, potrivit kanald.ro.

Culita a filmat-o si pe viitoarea lui sotie alaturi de el la petrecere unde s-au distrat de mama focului pe ringul de dans. Iubita artistului a imbracat o rochie neagra, mulata cu cateva frajuri argintii si a fost toata un zambet.

Ce mesaj a primit Culiță Sterp de ziua lui, de la mama Geta

Pe toată perioada zilei, Culita a fost răsfățat cu urări de La mulți ani din partea Getutei, a Ilenei, alui Iancu și a întregii familii, însă de departe cel mai emoționant mesaj a fost cel al mamei Geta.

Copilul meu frumos.

Să ne ajute Dumnezeu să zâmbim așa toată viața că în aceasta poza. Ai un suflet atât de bun și sunt mândră că eșți copilul meu.

Mă rog să-ți dea Dumnezeu sănătate și multă putere să faci în continuare oamenii fericiți prin muzica ta și caracterul tău deosebit. Mama te iubește mult, mult!”, i-a urat mama Geta lui Culiță Sterp, cel mai mare dintre copiii săi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton