Ce operație a făcut, de fapt, Gina Bradea. Cum se simte acum celebra bucătăreasă: "Dacă mai stăteam câteva luni riscam să fac cancer"

 Dumitrache Laura
.

Ce operație a făcut, de fapt, Gina Bradea. Celebra bucătăreasă a ajuns la spital la începutul acestei luni, unde a fost operată de urgență. La acea vreme, bucătăreasa și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce le-a cerut acestora să se roage pentru ea. În prezent, Gina Bradea se simte bine, iar recent le-a povestit fanilor săi ce probleme de sănătate a avut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebra bucătăreasă Gina Bradea a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva săptămâni. Una dintre cele mai iubite bucătărese din mediul online a primit o veste neașteptată de la medici și a fost nevoită să se opereze de urgență. Pe 7 octombrie, Gina Bradea a suferit o intervenție chirurgicală, iar acum le-a povestit internauților ce probleme de sănătate a avut.

gina bradeagina bradea

Gina Bradea a decis să dacă o schimbare radicală în viața sa, după ce a suferit o operație de histerectomie, evitând producerea cancerului ovarian. Celebra bucătăreasă a explicat că mama ei a murit de cancer ovarian, iar ea a decis să își facă anul analizele pentru a putea evita astfel de situații.

Citește și:Gina Bradea s-a operat de urgență. Ce probleme de sănătate are celebra bucătăreasă:”Rugați-vă pentru mine”

Citește și: Cine este Gina Bradea, bucătăreasa de pe canalul de Youtube „Poftă bună”.A locuit o perioadă în Italia

Citește și:Corina Chiriac a împlinit 73 de ani. Care e cel mai mare regret al artistei:„Îmi pare rău că….'

Citește și: A murit cântărețul de muzică populară Ionel Bebe Lazăr.Avea doar 47 de ani

Ce operație a făcut, de fapt, Gina Bradea

Gina Bradea este una dintre cele mai urmărite bucătărese din mediul online, cu sute de mii de urmăritori pe Youtube. Este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. În urmă cu câteva săptămâni, Gina Bradea a suferit o operație dificilă, îngrijorându-și fanii.

După ce a fost externată, celebra bucătăreasă le-a promis fanilor săi că va reveni cu detalii despre ce s-a întâmplat. Ei vine, Gina a postat pe Youtube un clip video în care mărturisește ce problemă de sănătate a avut. Gina Bradea a suferit o operație de histeroctomie, după ce analizele nu i-au ieșit bune. Vedeta a povestit că merge deseori să își facă analizele , iar acest lucru a salvat-o din calea unei boli necruțătoare. Mama bucătăresei a murit din cauza cancerului ovarian, iar din această cauză, Gina a vrut să se protejeze de această boală.

Gina Bradea: „Dacă mai stăteam câteva luni riscam să fac cancer”

Din fericire, celebra bucătăreasă se simte foarte bine. Gina Bradea a declarat că va reveni pe Youtube începând de luni, dar a menționat că nu va mai munci atât de mult ca înainte. Aceasta și-a dat seama cât de importantă este sănătatea și vrea să se ocupe mai mult de ea. „O sa îmi reiau activitatea peste câteva zile. Încă nu pot sta în picioare foarte mult și nu pot lucra. Să vă spun exact prin ce am trecut. Am făcut o operație de histerectomie totală. Am evitat un cancer în felul acesta, pentru că mama mea a murit de cancer ovarian. De ani buni eu merg și fac controale, analize, ecografii. Valorile la analize mi-au ieșit mari, niciodată nu am avut glicemia mărită sau colesterolul mărit.”, a spus Gina Bradea in noul ei mesaj.

De asemenea, bucătăreasa le-a recomandat tututor femeilor să meargă la doctor și să își facă analize, subliniind că ea a fost la un pas să facă cancer. „Mergeti, faceti-vă analizele, consultati-vă cu medicii voștrii de familie și nu ezitați. Dacă eu mai stateam câteva luni riscam un cancer?! Probabil că da! Am avut noroc, m-am dus la timp. Mai durează putin până mă refac, iar în curând voi reveni”, a mai declarat bucătăreasa Gina Bradea.

Gina Bradea a decis să facă o schimbare în viața sa

Bucătăreasa și-a anunțat fanii că în urma operației pe care a suferit-o în urmă cu câteva săptămâni, a luat o decizie importantă în viața ei. Gina Bradea a declarat că va avea mai multă grijă de ea și nu se va mai concentra atât de mult pe munca. Totodată, Gina a avut un mesaj important pentru toată femeile.

” Merit să mă odihnesc. De acum, două zile pe săptămână mă voi odihni. Nu voi mai răspunde la mesaje, nu voi mai intra pe internet, pentru că pur și simplu suntem cu toții oameni. Haideți să ne iubim pe noi! Gândiți-vă la un lucru:dacă noi suntem fericite, toți cei din jur din fericiți! Merităm și noi să mergem la un coafor, să citim o carte, să ne uităm la un film„, a mai spus celebra bucătăreasă în mesajul postat pe Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton