Cu cine trebuia să meargă Cosmin Natanticu la Asia Express: „Mi s-au promis lucruri”

 Martin Lorena
.

Cu cine trebuia să meargă Cosmin Natanticu în competiția Asia Express. Una dintre cele mai puternice echipe din competiția Asia Express este formată din Cosmin Naranticu și soția sa, Eliza. Deși cei doi se înțeleg foarte bine, producătorii showului și-ar fi dorit să îl vadă într-o altă formulă. El a refuzat și a hotărât să o ia alături pe soția sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Natanticu și Eliza formează una dintre echipele cele mai îndrăgite de publicul Asia Express. Cei doi au dovedit că au curaj, ambiție și că reușesc să facă față oricărei situații. Deși aceștia se înțeleg foarte bine, comediantului i s-ar fi propus o altă persoană pentru a duce la bun-sfârșit competiția. În cadrul unui podcast, acesta a dezvăluit despre cine este vorba, dar și care este motivul pentru care a ales-o pe soția sa.

WhatsApp-Image-2021-10-07-at-12.48.32-1WhatsApp-Image-2021-10-07-at-12.48.32-1

Cuplul a reușit până în acest moment să facă față tuturor provocărilor! Aceștia se înțeleg extraordinar, iar competiția i-a apropiat mai mult ca niciodată.

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de despărțire:„Am avut certuri…'

Citește și: Ce planuri au Eliza și Cosmin Natanticu după Asia Express:„Lansăm…'

Citește și: De ce s-au certat Zarug și Cosmin Natanticu la Asia Express:”Du-te dracu de nebun”

Citește și: Ce greutăți au avut Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express:„M-am accidentat de două ori'

Cu cine trebuia să meargă Cosmin Natanticu la Asia Express

Cosmin Natanticu și Eliza formează o adevărată echipă în sezonul patru al competiției Asia Express. Chiar dacă cei doi par de nedespărțit, inițial Cosmin ar fi avut o altă opțiune. Era vorba despre Viorel Dragu sau Costel Bojog, doi comedianți foarte cunoscuți. El a refuzat propunerea producătorilor și a ales să meargă pe Drumul Împăraților alături de Eliza.

„Eu mi-am dorit atât de mult să se întâmple o chestie de asta, încât am spus că mă bucur când ajung acolo. Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat. Nu am vrut să mă bucur, pentru că îmi era frică că se poate întâmpla ceva neprevăzut', a răspuns Eliza.

Eliza, despre competiția Asia Express

Eliza a povestit în cadrul aceluiași podcast faptul că întreg showul a fost o adevărată provocare. Aceasta a subliniat faptul că a plecat pe Drumul Împăraților cu foarte multe emoții și s-a întors mai puternică.

„Înainte să plec, eram super emotivă și după ce am trecut prin toate probele de foc, m-am întors călită. Nu m-am văzut niciodată urcând un munte de două ori. Mă pregătisem pentru greu, dar nu pentru ce se întâmplă acolo. Tehnica de respirație, a lui Wim Hof, m-a ajutat să trec peste momentele dificile. E mai simplă pentru că îți urmărești inspirația și expirația ca și cum urmărești cu gândul', a recunoscut vedeta.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton