Marte intră în Scorpion. Zodiile vor suferi schimbări uriașe

 Iacob Antonia
.

Marte intră în Scorpion pe 30 octombrie 2021. Evenimentul astrologic va avea loc în penultima zi a lunii și poate aduce aduce schimbări uriașe pentru semnele zodiacale. Unii nativi vor avea parte de momente în care pot realiza că au făcut alegeri greșite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Planeta Marte este cea care guvernează Scorpionul, însă va aduce și momente de cotitură pentru celelalte zodii. Timp de șase săptămâni, Marte aduce schimbări majore în plan personal, dar ne poate pune și în anumite situații mai dificile. Dar haideți să aflăm cum vor fi zodiile afectate de acest tranzit și ce surprize neașteptate ne aduce intrarea lui Marte în Scorpion pe 30 octombrie.

Citește și: Top 3 cele mai inteligente zodii. Au o minte sclipitoare

Citește și: Top 5 cele mai pretențioase zodii. Sunt greu de mulțumit

Citește și: Anamaria Prodan, declarații șocante despre avere, în procesul de divorț: „Laurențiu și-a luat fără acordul nostru părțile lui'

Citește și: Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu: „Nu mai sunt căsătorită. Fiecare alege…'

Berbecii sunt și eu guvernați de Marte, așa că vor profita din plin de tranzitul planetei în zodia Scorpion. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor reuși să se concentreze cu mai multă atenție asupra lucrurilor pe care le au de făcut la locul de muncă.

Marte intră în Scorpion pe 30 octombrie 2021

Odată cu intrarea lui Marte în Scorpion, Taurii vor fi destul de stresați la serviciu. Nu vor mai avea răbdare și vor ezita să comunice cu colegii lor.

Pe de altă parte, Gemenii sunt optimiști în legătură cu deciziile pe care le vor lua la final de lună vor fi pentru viitorul îndelungat.

Racii nu vor fi în apele lor și își vor aduce aminte de anumite lucruri care s-au petrecut cu ceva timp în urmă. Vor avea de traversat perioade dificile.

Ziua de 30 octombrie îi va face pe Lei să fie mai temperamentali ca niciodată și reușesc să se certe cu aproape toată lumea. Acești nativi vor avea ceva de comentat la adresa altor persoane din jurul lor.

Fecioarele îi surprind pe toți

Fecioarele vor încerca să demonstreze că intențiile lor sunt cu totul diferite în spatele vorbelor. Astfel, vor reuși cu succes să-i surprindă pe cei din jurul lor.

Balanțele vor fi puse în fața unei situații grele. Acești nativi pot afla vești neplăcute despre o persoană pe care o cunosc, însă doar așa vor vedea adevărul.

Cât despre Scorpioni, aceștia vor face pași importanți spre apropierea de cei din jur. De asemenea, vor avea o relație foarte bună cu colegii de la locul de muncă. După data de 4 noiembrie, Scorpionii vor avea șansa de a afla un detaliu interesant care le va da o explicație legată de starea lor de sănătate.

Săgetătorii se vor certa cu partenerii lor din nimicuri. Cu toate acestea, vor încerca să regleze situația, însă fără folos.

Peștii, decizii grele de luat

Capricornii vor fi extrem de ocupați, de energici, în perioada următoare. Acești nativi o să fie mai receptivi la locul de muncă.

În perioada următoare, tranzitul lui Marte îi va face pe Vărsători să fie cu capul în nori și superficiali.

În schimb, Peștii vor avea de luat decizii grele cu privire la familie și muncă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton