Cu cine se iubește Ioana Petric. Prezentatoarea de la Cronica Cârcotașilor are o relație la distanță: "Ne știm de când eram mici"

 Laciu Andreea
.

Apare pe micile ecrane deja de ani buni. A început ca „Bebelușă” la Cronica Cârcotașilor, iar acum este chiar prezentatoare a emisiunii de la Prima TV. Însă, când vine vorba despre viața ei personală, Ioana Petric a fost mereu o vedetă cât se poate de discretă până acum. Recent, a făcut totuși mai multe dezvăluiri despre bărbatul misterios cu care se iubește în prezent. Cei doi au o relație mai puțin obișnuită, dar au rezistat împreună în pofida acestui lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Are 31 de ani și deja poate spune că are o carieră de succes în televiziune, chiar dacă are un chip de puștoaică. Le aduce zâmbetul pe buze telespectatorilor care o urmăresc la TV, dar bărbații care și-ar dori să o aibă drept iubită vor fi dezamăgiți, căci Ioana Petric se află deja într-o relație cât se poate de serioasă, chiar dacă este una la distanță.

ioana-petric-1ioana-petric-1

Cu cine se iubește Ioana Petric

În prezent, fosta „Bebelușă” ocupă scaunul de prezentatoare în emisiunea Cronica Cârcotașilor, alături de Codruț Kegheș, cunoscut ca Dezbrăcatu’. Are deja niște ani buni de când a intrat în showbiz, dar și-a ținut ascunsă povestea de iubire până în prezent.

În timpul petrecerii organizate de postul de televiziune Prima TV, Ioana Petric a povestit cu cine se iubește în secret, de aproape doi ani. Îl cunoaște de când era mică, dar au o relație la distanță, căci ea locuiește la București, iar el la Cluj.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihai Găinușă de când nu mai apare la TV! De ce nu a vrut să se întoarcă la Cronica Cârcotașilor

Citește și: Bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan, analizată de un profiler FBI: „Ea nu s-a obișnuit cu ideea că a fost înșelată, iar el…”

Citește și: Îl mai ții minte pe Puștiu, cameramanul de la Cronica Cârcotașilor? Ce face și cum arată la 6 ani de când s-a mutat în Anglia

Citește și: Nicoleta Luciu revine în televiziune. Unde va putea fi urmărită:„O să vă distrați'

„După o vacanţă lungă şi frumoasă am început filmările. M-am plimbat, am fost în Cipru, în Grecia, apoi în Portugalia, după care iarăşi în Grecia, pe urmă prin ţară pe la noi, am avut un proiect. Toată vacanţa am petrecut şi cu gaşca de prieteni, şi cu iubitul meu, cu prietenele cu care fac surf.

Cu iubitul meu, care e din Cluj-Napoca, sunt deja de doi ani. Momentan nu avem planuri de nuntă, de copii. Faza e că avem o relaţie la distanţă, nu locuim în acelaşi oraş. Încă încercăm să funcţionăm aşa. Ne ştim de când eram mici, din clasa a V-a', a povestit Ioana Petric, în exclusivitate pentru Click!.

Un nou membru în echipa Cronica Cârcotașilor

Noul sezon al emisiunii, care a debutat pe 14 septembrie tot la Prima TV, a venit cu o schimbare. Bogdan Nicolai, un om cu o experiență vastă în radio și televiziune, este cel mai nou membru din echipă.

„În primul rând, ne întoarcem în seara pe care o consacrasem de peste 20 de ani pentru umor, cea de miercuri. Apoi, îl avem în echipă pe Bogdan Nicolai, cu care mă ştiu încă din vremea Pro FM. O să fie un sezon fresh, cu bâlbe, cu multe zâmbete, cu rubrici noi', a dezvăluit Șerban Huidu, producătorul emisiunii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton