O mamă din Dâmbovița s-a sinucis după ce și-a găsit copilul înecat în piscină. Ultimul mesaj lăsat de Camelia

 Dumba Gabriela
.

O tragedie urmată de sinucidere a avut loc în Găești, Dâmbovița, aseară: o tănără mamă s-a sinucis după ce și-a găsit copilul înecat în piscina din curtea casei. Camelia avea 34 de ani și nu a putut suporta pierderea băiețelului de cinci ani. Pe Facebook, ultimul mesaj postat de Camelia pare că a prevestit nenorocirea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Camelia, o femeie de 34 de ani din Găești, s-a sinucis după ce copilul ei, care urma să împlinească cinci ani în luna decembrie, s-a înecat în piscina din curtea casei.  

46436478_1884597208254153_1461376791561109504_n46436478_1884597208254153_1461376791561109504_n

Într-o secundă de neatenție, băiatul a ieșit din casă și a mers la piscină. Acolo a fost găsit fără viață. Oamenii au sunat imediat la 112, iar medicii au încercat zeci de minute să îi repornească inima, potrivit antena3.ro.

O mamă din Dâmbovița s-a sinucis după ce și-a găsit copilul înecat în piscină

Când medicii au declarat decesul, mama copilului a luat-o la fugă spre un câmp din apropiere. Nu a suportat gândul că va rămâne pentru totdeauna fără copilul cel mic.  

A fost căutată timp de şase ore de zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. N-au găsit-o însă la timp pentru că femeia apucase să-şi pună capăt zilelor. Femeia se spânzurase de un copac. Criminaliştii au deschis acum o anchetă.

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri:„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede

Citește și:Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair:’Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult’

A stat o perioadă lângă el. Şi după aceea a dispărut. Ea. Despre copil nu ştiu ce s-a întâmplat. Sunt bunicul lui Albert„, a declarat bunicul copilului.

Era cea mai minunată mamă, ce pot să spun. Deci, pentru el, pentru acest copil, îşi dădea şi viaţa. Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz! Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi…Şi tristeţea e mare! „, a declarat o vecină.

Ce făcea Cami în timpul în care fiul ei a căzut în piscină și s-a înecat

În momentul în care fiul ei s-a înecat în piscină, Cami a dat drumul la aspirator și făcea curat. În tot acest timp, Albert se afla în curte și se juca.

În timp ce făcea curat, Cami a observat că Albert lipsea și a mers să îl caute în curte, însă micuțul era deja mort.

Deși inițial au apărut informații potrivit cărora Cami ar mai avea și o fetiță, acestea ar fi, de fapt, false. Albert era singurul copil al femeii. Vecinii susțin că aceasta și a dorit foarte mult să devină mamă.

Ultimul mesaj postat de Camelia pe Facebook, înainte de a se sinucide după moartea copilului

În urmă cu doar câteva zile, femeia a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care le îndeamnă pe celelalte mămici să își iubească copiii până când 'lumea se va sfârși'.

'Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații.

Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră', a postat Camelia.

foto: Facebook 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton