Cu cine a petrecut Alina Sorescu de Crăciun. Alex Ciucu, total absent din imaginile postate de artistă

 Dumitrache Laura
.

În ultima perioadă s-a zvonit că Alina Sorescu ar fi divorțat de Alex Ciucu. Vedeta a participat la mai multe emisiuni cu trupa de copii pe care a înființat-o, Picii lu Soreasca'. Recent, Alina a postat fotografii cu micuții, dar creatorul de modă a fost absent. Cum și-a petrecut artista Crăciunul?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a fost mereu discretă cu viața sa personală, preferând să-și țină relația cu Alex Ciucu departe de ochii lumii. În ultima perioadă se zvonește că artista ar fi divorțat de creatorul de modă, dar Alina a refuzat să comenteze acest subiect.

Alina SorescuAlina Sorescu

Alina Sorescu și Alex Ciucu sunt căsătoriți de aproape 11 ani și au două fetițe împreună. După ce designerul Casei Regale a fost surprins în compania unei blonde, s-a zvonit că mariajul celor ar fi ajuns la final. Artista a refuzat să vorbească prea mult pe marginea subiectului, preferând să se axeze pe cariera muzicală.

Citește și: Legătura neștiută dintre Alina Sorescu și actrița Mara Oprea din serialul „Adela”:„Am fost…'

Citește și: Cât plătesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pentru școala fiicelor.Carolina și Raisa învață la privat

Citește și: Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei:„Urma să fie arestat'

Citește și: Fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie.Cine e viitorul ei soț

Cu cine a petrecut Alina Sorescu de Crăciun

De Crăciun, artista a participat la mai multe emisiuni, fiind însoțită de echipa pe care a format-o, Picii lu Soreasca'. Alina Sorescu a postat numeroase imagini pe rețelele de socializare de la fiecare eveniment, dar în toate imaginile apare alături de copii.

Artista nu a postat nici o fotografie alături de soțul ei, Alex Ciucu. Cei doi au apărut rar împreuă în ultima perioadă, motiv pentru care mariajul lor a fost pus sub semnul întrebării. Alina și-a apărat mereu familia, refuzând să comenteze prea mult acest subiect. Chiar și așa, cântăreața își vede în continuare de viață și de carieră. Alina a părut relaxată din toate punctele de vedere alături de piticii ei, iar după fiecare show a postat imagini cu aceștia.

Alex Ciucu, despre divorțul de Alina Sorescu

Alex Ciucu a fost surprins în compania unei femei misterioase, iar de atunci au apărut zvonuri conform cărora ar fi divorțat de Alina Sorescu. Acesta a vorbit despre informațiile apărute în presă în legătura cu căsnicia cu Alina, mărturisind că nu este adevărat.

Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic', declara soțul Alinei Sorescu, potrivit cancan.ro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fetițe

În 2008, Alexandra Ciucu a cunoscut-o pe Alina Sorescu, iar ulterior cei doi s-au căsătorit. Alina și Alex au împreună două fetițe, Elena Carolina, în vârstă de șapte ani și Ana Raisa, în vârstă de cinci ani.

'Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată. Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații', spunea Alexandru Ciucu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton