Ce cadou neașteptat a primit Anamaria Prodan de Crăciun: „Te iubesc”

 Martin Lorena
.

Ce cadou neașteptat a primit Anamaria Prodan de Crăciun. Anamaria Prodan continuă să uimească prin modul în care se afișează pe rețelele de socializare. Sexy impresara a ales să petreacă sărbătorile de iarnă la Dubai alături de cei trei copii ai săi. Este prima dată în 15 ani când diva stă departe de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, în perioada Crăciunului. Cei doi încă se află în plin proces de divorț! Cu toate acestea, ea a primit un cadou uimitor, pe care l-a postat imediat pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIMEBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan petrece primul Crăciun departe de Laurențiu Reghecampf. Cei doi se află în continuare în plin proces de divorț, motiv pentru care diva a ales să sărbătorească această perioadă departe de casă. Ea, alături de cele două fiice și de Laurențiu Reghecampf Jr. au plecat la Dubai. Acolo, diva s-a postat alături de mai mulți prieteni, s-a distrat și a primit un cadou absolut impresionant!

Cadou-Anamaria-Prodan-1Cadou-Anamaria-Prodan-1

Aceasta a postat imediat pe Instagram cadoul pe care l-a primit. Este vorba despre un buchet impresionant de trandafiri roșii, alături de un mesaj.

Citește și: S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Așa mă prinde Revelionul, căsătorită

Citește și: Anamaria Prodan și Reghe s-au certat în direct la TV:„Cine mă cunoaște…

Citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui:„Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Cabral înainte de a deveni celebru:„Am descărcat TIR-uri cu cârca…

Ce cadou neașteptat a primit Anamaria Prodan de Crăciun

Deși se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan continuă să posteze pe Instagram o mulțime de fotografii făcute de sărbători. Aceasta a ales să stea alături de copiii ei în Dubai, departe de dramele din țară. Diva a primit un buchet imens de trandafiri roșii, care au venit însoțiți de un bilețel. În poza postată pe rețelele de socializare nu se descifrează textul, însă la final se pot observa două cuvinte.

„Love you!' (Te iubesc), este mesajul care a însoțit florile.

Momentan nu se știe cine i-a dăruit trandafirii Anamariei, însă acesta poate fi ori din partea unui admirator, ori din partea familiei.

Despre separarea de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a declarat în urmă cu câteva zile că îi va acorda divorțul soțului ei cu o singură condiție. Ea își dorește ca Laurențiu Reghecampf să îi dea înapoi toți banii pe care i-a luat de la familia Prodan.

„Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1.000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui', a spus impresara la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton