Cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu. Andreea predă la facultate

 Oana Pantazi
.

Nora Ancăi Țurcașiu – pentru că, da, de patru zile artista este soacră – este nu doar o tânără frumoasă, ci și deșteaptă, după cum a dezvăluit chiar mama lui Radu. Deși are doar 23 de ani, fiul artistei și iubita lui, Andreea, au spus DA în fața ofițerului Stării Civile pe 29 aprilie, în fața rudelor și a apropiaților. Iată cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Artista spunea, cu doar cîteva zile în urmă că, de-acum, are doi copii și, într-adevăr, nora Ancăi Țurcașiu îi dă toate motivele de mândrie soacrei sale. Andreea, care se iubește cu Radu de trei ani, i-a devenit soție fiului artistei pe 29 aprilie, iar Anca Țurcașiu este în culmea fericirii, cu atât mai mult cu cât aleasa fiului ei este o tânără extrem de inteligentă, cu o profesie onorabilă.

279156931_1595662124138559_8258695093338433974_n279156931_1595662124138559_8258695093338433974_n

Cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu

Pe 29 aprilie, Anca Țurcașiu și-a luat fanii prin surprindere cu o filmare de la Starea Civilă în care apar fiul ei și proaspăta lui soție, Andreea. Deși are doar 23 de ani, Radu a decis că a venit momentul să-și întemeieze o familie, iar alături în cea mai frumoasă zi i-au fost toți apropiații.

„Câtă bucurie poți duce într-un suflet, ca mamă!!! Mulțumesc tuturor pentru urările făcute, pentru gândurile pline de iubire trimise către Andreea și către Radu!!!”, a scris artista în dreptul filmulețului publicat pe pagina de Facebook.

Evident că toți ochii au fost ațintiți asupra Andreei, cea care i-a furat inima lui Radu. Fericită, zâmbitoare, cu părul strâns într-un coc împodobit cu flori naturale, nora Ancăi Țurcașiu a optat pentru o rochie simplă, elegantă, de culoare neagră, singurele accesorii fiind cerceii, florile din păr și buchetul din trandafiri roșii.

La final, extrem de emoționată, artista și-a îmbrățișat fiul și nora, de care a mărturisit că este foarte mândră. Și are și de ce, pentru că, deși este foarte tânără, Andreea lucrează ca asistent universitar și predă la facultate.

La rândul său, Radu este student la Facultatea de Pedagogie, dar și profesor de snowboard, sport de care este pasionat.

Anca Țurcațiu, soacră la 51 de ani

Pe 8 mai, Anca Țurcașiu împlinește 52 de ani și este deja soacră. Fiul său, Radu, s-a căsătorit civil în urmă cu doar câteva zile, cu Andreea, tânăra alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de trei ani, iar în luna septembrie ei vor avea și cununia religioasă.

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani: „Mai frumoasă decât Jennifer Lopez'

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană: „Mi-am dat seama că…'

Citește și: Anamaria Prodan, încă un atac dur la adresa lui Reghe: „Am tras de el să-l fac cunoscut, respectat și..”

Citește și: Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu:„Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza…

Citește și: Cine este preotul Constantin Necula.Povestea emoţionantă a crucii pe care o poartă la piept

Până astăzi, Anca Țurcașiu avea un singur băiat, însă, prin căsătoria lui Radu, cântăreața spune că are, oficial, doi copii. Andreea, nora Ancăi Țurcașiu, îi dă artistei toate motivele să fie mândră de ea.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm’, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Fiul ei nu i-a călcat pe urme

Fiul Ancăi Țurcașiu vrea să stea departe de lumina reflectoarelor și nu-l interesează să profite de celebritate mamei sale, ba dimpotrivă. Radu vrea să aibă o viață discretă și chiar i-a interzis mamei sale să mai dea interviuri despre el.

„Fiul meu nu mai vrea să vorbesc nimic despre el, chiar m-a atenționat că nu mai vrea să citească nimic despre el. Pot să îți spun doar că nu-și mai dorește să plece în străinătate să studieze. A trăit destul de mult în America și nu îi place în mod special acolo.

Se simte bine aici, cu familia lui, cu prietenii lui. Nu îl văd plecând, și nu pentru că nu s-ar putea dezlipi de noi, ci pentru că așa este el. Chiar dacă are cetățenie americană, ceea ce e paradoxal.

Mulți și-ar dori să studieze acolo și nu au cum, el poate și nu vrea. Dar cred că fiecare e liber să trăiască și să simtă cum vrea și nu o să forțez pe nimeni să facă nimic’, spunea Anca, în iulie 2020, pentru revista VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton