Cu ce se ocupă, de fapt, Monica Gabor în America. Irinel Columbeanu a dezvăluit ce meserie are: "A învățat-o și pe Irina în același spirit"

 Dumitrache Laura
.

Cu ce se ocupă, de fapt, Monica Gabor în America. Monica Gabor a părăsit România în urmă cu mai bine de 10 ani și s-a stabilit în America. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a reușit să își construiască o nouă viață în SUA, iar în prezent locuiește alături de fiica sa, Irina, și partenerul ei, Mr. Pink. Irinel Columbeanu a vorbit despre meseria pe care o are fosta lui soție acum, în America.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă, de fapt, Monica Gabor în America. Monica Gabor a divorțat de Irinel Columbeanu în 2011, după șase ani de căsătorie. Cei doi au împreună o fiică, pe Irina, care locuiește în prezent cu mama sa, în SUA. În timpul căsniciei, Irinel a avut grijă de Monica și i-a oferit tot ce și-a dorit. După divorț, Monica s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

monica gabormonica gabor

Monica Gabor a devenit cunoscută în România după ce s-a cuplat cu Irinel Columbeanu. Cei doi s-au căsătorit când ea avea doar 18 ani, iar el 48 de ani. Monica Gabor nu a dus lipsă de nimic, dar cei doi au divorțat în 2011, după cinci ani de căsnicie.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre relația actuală cu Monica Gabor, după ce s-a spus că s-au certat:„Nu vreau să o…'

Citește și:Irinel Columbeanu regretă despărțirea de Monica Gabor:”I-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă”

Citește și:Fiul lui Șerban Ionescu, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea actorului:”L-am admirat, l-am blestemat, l-am batjocorit”

Citește și:Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău:'Când am ieșit din cimitir…'

Cu ce se ocupă, de fapt, Monica Gabor în America

Monica Gabor, 34 de ani, s-a stabilit în America în urmă cu mai bine de 10 ani. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a renunțat la faima din România și și-a făcut o altă viață în Statele Unite ale Americii. În urmă cu patru ani i s-a alăturat și fiica ei, Irina, care a decis să se mute alături de mam ei. În prezent, Monica locuiește împreună cu Irina, în casa partenerului ei, Mr. Pink. Irinel Columbeanu a vorbit despre meseria pe care fosta lui soție o are în SUA. Conform acestuia, Monica muncește alături de iubitul ei și este și profesoară suplinitoare, cu acte în regulă.

„Este profesoară suplinitoare, cu acte în regulă. (…) Ea a învățat (limba engleză – n.r.), nu tatăl meu, așa cum s-a scris… Nu îmi place treaba asta, că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos. Îmi place că muncește. A învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20, pentru că au cumpărat-o nejumulită. Avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: „Am venit acasă și am jumulit-o eu'. Sunt bucuros', povestea Irinel Columbeanu în urmă cu câteva luni, conform ego.ro.

Irinel Columbeanu va merge în America de Crăciun

Timp de patru ani, Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica. Irina Columbeanu a plecat în SUA, la mama ei, și păstrează legătura cu tatăl ei prin intermediul rețelelor de socializare. De sărbători, Irinel a declarat că va merge în America, și va sta în aceeași casă cu Monica și actualul ei soț, Mr. Pink.

Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați.', a declarat Irinel Columbeanu.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în 2011

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în urmă cu 11 ani. Fostul model avea 18 ani când s-a căsătorit cu milionarul Irinel Columbeanu. După șase ani de relație, cei doi au divorțat, după ce afaceristul a fost acuzat de infidelitate. Irina este fructul iubirii dintre cei doi, iar acum locuiește împreună cu mama ei în SUA. Irinel a declarat într-un interviu că regretă divorțul de mama fiicei sale.

„Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei.Și nici Monicăi și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici.”, declara fostul milionar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton