Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă? Declarațiile neaștepate ale saxofonistului: ”Mai vreau și eu altceva”

 Calin Maria Bianca
.

Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce saxofonistul a făcut unele afirmații neașteptate în cadrul unei emisiuni TV. Cei doi îndrăgostiți au făcut anul acesta pasul cel mare și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Pe atunci, toți îi felicitau și le urau de bine, astfel că nimeni nu ar vrea să audă astfel de declarații din partea lui! Iată ce au spus despre relația lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă? Nu o dată, ci de mai multe ori, Armin Nicoară a declarat că el și soția lui au o relație deschisă și mai modernă, astfel că nu merg după tipare învechite. Saxofonistul a dat de înțeles că frumoasa blondină nu este geloasa pe el și că-l înțelege orice lucru ar face.

armin-1-1armin-1-1

Armin Nicoară nu s-a sfiit să declare în fața tuturor că este bărbat și se mai uită și după alte femei. Totuși, a dat de înțeles, mai în glumă, mai în serios, că nu se oprește doar în a le admira, ci că ar ajunge la mult mai mult decât atât. În cadrul unei emisiuni TV, cei doi proaspăt căsătoriți s-au 'testat' din acest punct de vedere. În urma afirmațiilor făcute de artist, mulți se întreabă acum dacă nu cumva acesta a călcat strâmb în căsnicie sau dacă e doar o glumă.

Citește și: Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican:„Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să…'

Citește și: Ultimele detalii despre nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican:”Nu va fi petrecerea cea mare pentru că…”

Citește și: Schimbări la Facebook și Instagram.Ce va fi diferit de la 1 decembrie

Citește și: Un bebeluș de două luni a fost găsit mort în casă, la Ploiești.Mama are 15 ani, iar tatăl s-a ales cu dosar penal

Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă?

În timp ce Armin Nicoară dădea de înțeles că s-ar mai fi întâmplat în cariera lui de când e cu Claudia Puican să se mai vadă cu alte femei, solista a eliminat acest lucru printr-o replică neașteptată. Frumoasa blondină a spus că soțul ei este bun doar de gură, nu și de fapte, ceea ce înseamnă că nu ar fi înșelat-o contrar spuselor lui.

„Armin Nicoară:- Trebuie să mă înțelegeți și pe mine. Mai vreau și eu altceva. Suntem o familie deschisă. Claudia tot timpul mă înțelege. Nu cred că e geloasă.

Claudia Puican:- Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.

Armin Nicoară:- Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?

Claudia Puican:- Ai dormit?

Armin Nicoară:- Păi nu știu, hai să văd dacă mă cunoști.

Claudia Puican:- Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine. Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun', este dialogul purtat de cei doi soți, în cadrul unei emisiuniI „Exclusiv VIP', de la Prima TV.

Armin Nicoară a fost prins în timp ce o înșela pe Claudia Puican la începutul relației lor

Armin Nicoară a zis încă de la începutul relației cu Claudia Puican că vrea ca ei să fie un cuplu modern. Nimeni nu se gândea însă că asta ar însemna ca partenera de viață să accepte că o înșeli. În urmă cu mai mult timp, în cadrul unei emisiuni TV, saxofonistul declara că a fost prins de actuala lui soție în timp ce o înșela. Nu, nu l-a prins cu o altă femeie în fapt, ci a găsit lucruri compromițătoare care l-au făcut pe Armin Nicoară să recunoască că a fost infidel.

„Claudia, tot timpul mi-a dat voie, adică nu a fost gen să mă ascund de ea, să zic că mi-e frică de ea că am fost la altă fata și așa mai departe. Acum a fost o dată, într-adevăr, la început de relație când m-a prins.

Am venit de la eveniment și aveam în sacou niște treburi iar ea, când mi-a luat sacoul să mi-l calce și să mi-l aranjeze a zis:'Ce-s cu astea?', eu am încercat să o mint, iar după cinci minute mi-am dat seama și i-am zis care e situația, iar ea mi-a zis:'păi de ce nu mi-ai zis din prima?', și nu pot să zic că a fost o ceartă sau ceva.', a povestit Armin Nicoară, la Antena Stars.

Ce condiții îi pune Claudia Puican lui Armin Nicoară

Armin Nicoară a dat de înțeles de mai multe ori faptul că soția lui acceptă să fie înșelată, însă impune anumite condiții.

Vedeți că acceptă orice situație. Doar mă vedeți ce fac pe unde merg și cum sunt. Așa e și stilul meu de viață. Am stat noi și am discutat într-o seară și zice: „uite care e treaba. Am eu așa un film de-al meu și nu ar fi o problemă să te duci și să așa, dar mi-aș dori foarte mult … zi cu cine vrei, vrei pe aia sau pe cealaltă?” Că vede că mai dau like-uri la o fată și zice: „dacă vrei cu respectiva, eu te las, dar vreau să fiu și eu acolo”, și zic bun, hai, vedem care e situația.”, a mai spus Armin Nicoară la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton