Cu ce se ocupă Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone. Artistul încasează o sumă imensă pentru un concert

 Sutiu Theodora
.

Ce mai face Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone. Celebra formație s-a despărțit, în urmă cu 16 ani, după ce ani la rând au fost pe primele locuri ale topurilor, atât în România cât și în străinătate. În prezent, artistul este un om realizat care se bucură de popularitate, chiar dacă nu mai face parte din proiectul care l-a făcut faimos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși colaborarea cu foștii săi colegi, Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu a s-a terminat în 2005, Dan Bălan de la O-Zone, și-a continuat cariera muzicală care a înflorit de la an al an. El este și acum unul dintre cei mai scumpi artiști de la noi. De curând, artistul a dezvăluit tariful pe care îl practică atunci când urcă pe scenă. El nu este, însă, singurul membru al celebrei formații care continuă să prospere din punct de vedere medical.

dan-1-1dan-1-1

Cu ce se ocupă Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone

Autorul piesei Dragostea din tei, Dan Bălan este pe val și acum, tarifele sale fiind la fel de mari ca pe vremea când făcea furori, pe toate meridianele, alături de foștii lui colegi de formație.

„Dan Bălan a știut să se reinventeze, a fost în America, în Anglia, a compus, a colaborat cu artiști mari, piesele lui sunt în toate topurile muzicale. Iar piesa 'Dragostea din tei' îi aduce și acum bani din drepturile de autor, mii de euro.

Tarifele sale la spectacole sunt mari, de 15.000-20.000 de euro, plus TVA, având o echipă formată din 11 persoane. Dar, el mai are și alte cerințe, adică un bilet de avion, la Bussines Class, și zece bilete de avion la Economic, plus cazare la hotel (o suită pentru el) și 5 camere duble, plus protocol', a declarat, pentru playtech.ro un organizator de spectacole.

Mai mult decât atât, Dan Bălan, ex O-Zone a recunoscut, într-un recent interviu, că este un solist cu câștiguri mari din muzică, având conturile pline cu bani:

'Am luat mai mult de 10 milioane de euro din O-Zone, normal. Ca producător, ca autor al pieselor, am luat mult mai mult de atât', a mărturisit cântăreţul, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Dan Bălan

Citește și: Mama lui Dan Bălan, internată două luni la ATI, din cauza COVID-19

Citește și: La 82 de ani, Alexandru Arșinel s-a izolat în casă

Citește și: Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Ilinca a dezvăluit motivul

Nici Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu nu a tarife mici

Radu Sîrbu este singurul solist din O-Zone care a ales să se stabilească la București, iar acum are și cetățenie română. Acum este și producător muzical. El s-a căsătorit și are trei copii, două fete și un băiat.

„Radu și Arsenie au tarife la spectacole cu mult mai mici decât Dan Bălan, între 2.000-5.000 de euro, depinde de evenimente și de durata spectacolului, negociază. Dar Radu este și producător muzical, câștigă bine', a mai spus sursa amintită mai sus.

De ce s-a depărțit trupa O-Zone

În urmă cum mai multă vreme, Arsenie și Radu au dezvăluit, într-un interviu, motivele despărțirii unuia dintre cele mai de succes proiecte muzicale care au existat vreodată în România.

„Noi eram bine, începeam să ne maturizăm foarte mult succes, mulți bani, și, la un moment dat, nu știu. S-au întâmplat multe adevărate și multe neadevărate și cred că acolo trebuie să rămână. De la bani și de la orgolii', precizau aceștia.

Arsenie Todiraș a locuit o vreme la Moscova, apoi a revenit la Chișinău: 'Viața după O-Zone e la fel de agitată, poate chiar și mai agitată, sunt antrenat în multe proiecte muzicale, zi de zi sunt în studio, concerte în diferite țări, mă bucur când mai am câteva zile libere.

Când am un pic de timp încerc să recuperez, să dorm mai mult. Merg la film cu iubita mea ori de câte ori iese o noua producție cinematografică bună, cu rating mare, fac sport', spunea el, pentru PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton