"Tot ce este frumos și durabil se naște din Credință și Dragoste"

 advertising.ringier
.

A cerut Divinității îndrumare în dorința sa de a aduce bucurie oamenilor, iar semnul pe care l-a primit a fost Anyoli. Nu întâmplător, Anyoli înseamnă „Mesagerul lui Dumnezeu”, iar bijuteriile create sub acest nume sunt încărcate de emoție. Nadia Vișan a știut din start că misiunea sa este cu totul specială și că tot ceea ce are de făcut este să-și urmeze inima.

Bună ziua! Răsfoind un pic internetul, am aflat că ați făcut Facultatea de Medicină, dar ați devenit un nume cunoscut în Publicitate, mai apoi. Ce v-a determinat să alegeți acest din urmă drum?

Aş spune că mi-am pus amprenta în publicitate pentru că activez de foarte mult timp şi m-am impus încă de la început prin promoţionale inovative şi seriozitate în a le implementa în campaniile pentru clienţi. Mi-am dorit mult timp să am un business în zona B2C pentru a putea interacţiona cât mai mult cu oamenii şi de a le simţi emoţiile.

Anyoli este un e-shop de bijuterii premium realizate după conceptul de cadou viu. Povestiți-ne, vă rog, ce înseamnă acest lucru și cum v-a venit această idee.

Am plecat de la ideea că darul perfect poate nu există, însă există metode prin care ceea ce dăruieşti devine perfect. Folosisem conceptul NFC în alt business şi m-am gândit: dacă pot implementa unui pix acest sistem, trebuie să găsesc o cale prin care pot reuşi în ceea ce priveşte bijuteria. Toate darurile Anyoli mi-am dorit să aibă această tehnologie Data on Things. Acest lucru îţi dă posibilitatea de a încărca mesajul dorit în interiorul cadoului şi apoi să îl dăruieşti destinatarului. Această notă profund personală defineşte simbolul conexiunii. Este o parte din sufletul tău şi devine astfel cadou viu.

Cum ați ales numele Anyoli?

Deşi sună a clişeu, numele m-a ales pe mine. Deoarece am o relaţie specială cu Divinitatea, am îndrăznit în nenumărate rânduri să cer un nume pentru ceea ce doream să fac: să bucur oamenii. Rugăminţile mi-au fost ascultate şi, într-o dimineaţă de martie, cineva mi-a şoptit la ureche să notez un cuvânt. Fiind încă în starea de somn, nu eram sigură dacă visez sau este real, însă am simţit că, împinsă de destin, trebuie să notez ceea ce mi se cerea în vis. Am luat agenda de lângă pat şi am scris „Anyoli. Nu mai auzisem niciodată acest cuvânt, însă aveam să aflu de la designerul din India că Anyoli înseamnă „Mesagerul lui Dumnezeu. Căutând şi alte lucruri legate de Anyoli, am găsit o piatră ce se numeşte Aniolite, o piatră tămăduitoare, ce face legătura între minte şi inimă. Atunci am ştiut că acel nou „ceva o să fie legat de bijuterii.

Care este viziunea Anyoli?

Viziunea Anyoli este evidenţiată de conexiune şi emoţie. Îmi doresc ca oamenii să celebreze conexiunea dintre ei cu ajutorului brandului nostru.

Cu ce se deosebește Anyoli de alte branduri de bijuterii?

Bijuteriile sunt încărcate la propriu cu emoţiile voastre. La o simplă atingere a bijuteriei de telefonul ce are instalată aplicaţia Anyoli, se deschide mesajul ce are menirea să îţi bucure sufletul.

Andreea Marin este ambasadorul Anyoli. De ce Andreea Marin și ce bijuterie specială ați pregătit pentru ea?

Andreea a fost prima persoană la care m-am gândit a fi potrivită să promoveze brandul. Am făcut cea mai bună alegere deoarece este un om sensibil, devotat şi foarte muncitor în tot ceea ce face.
Mi-am dat seama că devenise şi ea parte din Anyoli, ea fiind un Om mare pentru care acţiunile din suflet şi pentru suflet sunt la ordinea zilei. Pentru Andreea am pregătit cea mai impozantă bijuterie din colecţie, colierul Victoria cu Madre Perla, ce a fost creat pentru femei puternice.

Bijuteriile Anyoli se pot realiza pe comandă sau clienții au de ales dintre modele deja prezente în colecția brandului? Și din ce materiale sunt realizate?

Toți cei interesați de cadourile vii pe care le realizăm le pot achiziționa de pe site-ul nostru www.anyoli.ro. Aceștia pot alege dintr-o gamă variată de produse ce au fost gândite astfel încât să transforme noțiunea de „dar' în „talisman', un talisman pe care îl ai mereu lângă tine, fiind mereu conectat cu cei dragi prin ceva aparte, doar de voi știut.

Toate produsele sunt realizate din metale preţioase, clasice (aur galben, alb), inovative (aur negru, roz) şi sunt înnobilate cu pietre naturale preţioase sau semipreţioase. Cred că cea mai importantă componentă a lor este bucăţica din sufletul tău ce o să dăinuie mereu. La o comandă de minimum zece bucăţi, putem realiza bijuterii pe comandă.

Care este bijuteria dumneavoastră preferată și ce poveste ascunde?

Preferata mea este crucea reinterpretată, ce reprezintă mulţumirea faţă de Divinitate pentru cadoul minunat pe care l-am primit. Pe lângă gingăşie, acestei cruci ce pare a fi şi un trifoi cu patru foi, i-am dat viaţă punând în ea Biblia.

Foto credit: Andrei Brinza

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton