Cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte să devină faimos: "Nu îmi plăcea această muncă"

 Oana Pantazi
.

Culiță Sterp, unul dintre Faimoșii de la Survivor, a devenit mai întâi cunoscut pe plan muzical, dar înainte de a cunoaște celebritatea a avut o ocupație neașteptată. Iată cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte de a deveni faimos!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum este unul dintre cei mai apreciați concurenți ai show-ului din Republica Dominicană, dar puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte de a deveni celebru. Concurentul este artist, iar în trecut s-a făcut remarcat la o altă emisiune de la Kanal D: Puterea Dragostei. Culiță și fratele lui, Iancu Sterp, au făcut furori, la vremea respectivă în rândul concurentelor care se aflau în casa din Turcia.

De asemenea, Culiță Sterp este fostul soț al artistei Carmen de la Sălciua. Relația lor a fost marcată de numeroase suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări. Cei doi au avut tentative de a se împăca inclusiv după divorț, iar asta i-a adus în prim-planul presei tabloide pentru multă vreme.

104489178_175762493944335_1233393834377682145_n104489178_175762493944335_1233393834377682145_n

Cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte de a deveni artist

Cu toate acestea, cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte de a deveni celebru s-a aflat cu puțin timp înainte ca acesta să intre în competiție. Atunci, concurentul a povestit cât de simplă era viața lui pe vremuri… Într-o perioadă în care nimeni nu beneficia de avantajele tehnologiei și în care risca să rămână nemâncat toată ziua.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă', a povestit Culiță Sterp.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei: „Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Blue Monday. De ce a fost aleasă ziua de 18 ianuarie drept cea mai deprimantă zi a anului

Citește și: Mioara Roman va fi operată de urgență! De ce boală suferă mama Oanei Roman

Citește și: Gabi Bădălău își acuză soția că l-a turnat la DNA: „Își nota în caiet ce vorbeam prin casă!”. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Culiță Sterp muncea la stână

E greu de crezut acum, când este faimos, cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor pe vremuri. Artistul are trei frați și munceau cu toții, prin rotație, la stână. Mai mult, acesta a mărturisit că, la un moment dat, a participat la moșirea a peste 1000 de miei!

„Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci', a mai mărturisit artistul.

Artistul a fost desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor

Culiță Sterp este, fără doar și poate, unul dintre cei mai urmăriți concurenți din istoria Survivor. Dacă fratele lui, Iancu, a fost la un pas de a câștiga sezonul trecut al competiției, dovedindu-se un sportiv de excepție, iată că acum a venit rândul fratelui său să se numere printre favoriți. De altfel, Culiță Sterp și Jador se numără printre preferații publicului.

Mai mult, artistul a intrat și în clasamentul celor mai frumoși bărbați din istoria Survivor, la finalul votării, ce a avut loc în mediul online, Culiță Sterpt clsasându-se pe locul 1 în preferințele fanilor săi.

În topul feminin, câștigătoarea a fost Roxana Nemeș, care a fost aleasă Miss Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton