Cu ce se ocupă acum Călin Goia de la Voltaj: „Mă pot lăuda cu succese financiare”

 Lăstun Ana Maria
.

De când nu mai are concerte, Călin Goia de la Voltaj a continuat să muncească, deși într-un alt domeniu față de cel cu care ne-a obișnuit. Solistul investește la Bursă și în imobiliare și, la fel ca orice om de afaceri, a avut momente în care a vrut să renunțe la tot. Liderul trupei „Voltaj' a explicat, cu lux de amănunte, în ce constau afacerile sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, odată cu instalarea pandemiei de coronavirus, artiștii au avut destul de mult de suferit. Nu au putut susține concerte, așa că mulți dintre ei s-au lovit și de probleme financiare. Totuși, Călin Goia a fost înspirat încă de acum câțiva ani, atunci când a decis să intre în afaceri. Artistul se ocupă, printre altele, de investiții imobiliare și la Bursă.

„Când m-am decis să plasez primele mele acţiuni, la SIF-urile sau la diverse bănci, nu ştiam aproape nimic despre aşa ceva. Chiar m-am amuzat. Odată cu primele câştiguri, a venit şi prima mea greşeală. Am decis să-mi angajez un broker specializat, în care am investit, o perioadă de vreme, multă încredere. După povestea cu criza din 2008 – 2009, am avut multe de tras, dar am pierdut şi încrederea în brokeri.

Citește și: Calin Goia si familia – Fericire in formula completa

Citește și: In vizita la Andreea si Calin Goia

Citește și: Cum arăta Andreea Esca când a debutat la PRO TV. Avea 19 ani și era brunetă

Citește și: Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Au semnat un contract prenupțial

Atunci am luat decizia să fac singur toată treaba asta. Şi să ştiţi că o recomand multora dintre prietenii mei. Investiţiile pe Bursă, pentru cei care-şi doresc aşa ceva, au farmecul lor, iar randamentul e deseori mult mai mare decât ce-ţi oferă o bancă sau alta.', a explicat Călin Goia, potrivit Impact.ro.

Călin Goia, despre secretul investițiilor

Astfel, deși Călin Goia nu se ocupă în fiecare zi de investițiile la Bursă, artistul își dedică o bună bucată de timp acestui domeniu. Mai mult, atunci când o face, liderul trupei Voltaj își dedică o întreagă zi acestui lucru.

Citesc ziare sau articole de specialitate, urmăresc raportarea anumitor dividende şi prefer investiţiile mici, dar sigure, pe termen mediu sau lung. Să nu-şi închipuie nimeni că sunt un mare jucător pe Bursă. Nu e cazul, dar mă pot lăuda şi cu unele succese financiare.', a declarat artistul, pentru sursa citată.

'Spre exemplu, am învăţat o lecţie importantă. Aceea că nu trebuie neapărat să vinzi atunci când se produce un eveniment major şi lumea din jur se panichează. Trebuie să înveţi să-ţi înfrânezi asemenea porniri, deoarece, cu puţină şansă, poţi câştiga. În martie 2020, spre exemplu, când a început nebunia cu pandemia actuală, cine a ştiut atunci să se înfrâneze şi să rişte a avut multe de câştigat!',a mai precizat Călin Goia.

cum-s-a-reprofilat-in-afaceri-calin-goia-de-la-voltajcum-s-a-reprofilat-in-afaceri-calin-goia-de-la-voltaj

Călin Goia a investit cu succes și în imobiliare, dar nu și-a uitat prima pasiune: cântatul

Pe lângă Bursă, Călin Goia menționează că a investit și în imobiliare nu doar în Capitală, ci și în Cluj. Alegerea acestor două orașe nu este una întâmplătoare- dacă locuiește în București, artistul este originar din Cluj-Napoca, așa că încă simte o legătură importantă cu orașul.

Am investit ceva şi în imobiliare. Doar pe piaţa bucureşteană, dar şi pe cea clujeană. Ultima investiţie vine şi din faptul că, de fel, sunt de acolo, şi ca atare mi-am zis că trebuie să fac asta. Mi-am cumpărat un apartament într-un nou complex, ridicat în zona fostei Fabrici de bere Ursus. E superbă zona, vă asigur.'

Cu toate acestea, deși are mare succes și în afaceri, călin Goia nu și-a uitat nici prima pasiune: cântatul. Dacă a lansat piese în perioada pandemiei, acum liderul trupei Voltaj este pregătit și pentru concerte.

„Sunt ceva promisiuni şi cred că anul acesta ne vom putea întâlni cu mulţi români, mai ales la diverse evenimente organizate de administraţiile locale. Vara asta şi o bună bucată din toamnă cred că vom putea face asta. Dar nu cred că vom putea concerta şi pentru cei din diaspora. Ultimul concert de acest gen va rămâne, pentru mult timp de acum încolo, cel de la Torino, din februarie 2020, când, la întoarcerea din zona roşie, cum era pe atunci numită, am stat înghesuiţi pe aeroport, ca să dăm tot felul de declaraţii. Nu voi uita asta!' a declarat Călin Goia, pentru sursa citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton