Ce tratament face Cristina Cioran în timpul sarcinii

 Dumitrache Medeea
.

Cristina Cioran este însărcinată în cinci luni, în luna septembrie urmând să-și strângă pentru prima dată fetița în brațe. Celebra actriță a vorbit despre tratamentele pe care le folosește în această perioadă sensibilă pentru organismul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a făcut multe schimbări în viața ei în ultima perioadă, iar vestea că este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea. La scurt timp de la despărțirea de Traian Văduva, în viața Cristinei a apărut bărbatul care o va face pentru prima dată mamă.

cristina-cioran-2cristina-cioran-2

Artista este însărcinată cu o fetiță pe care spune că o va crește și o va educa așa cum știe mai bine. Cristina a menționat că nu-i place alintătura și că nu își va crește copila ca pe o alintată, ci își dorește de la ea să fie sinceră. Invitată la Teo Show, actrița a spus că primele luni ale sarcinii au fost mai grele deoarece i-a fost rău, dar că este pregătită pentru următoarele.

Nu-mi place alintătura și nu cred că-și va avea locul în creșterea sa. Mi-aș dori să fie sinceră. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă ne-am pregătit. E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc' , a spus Cristina Cioran.

Citește și: Cristina Cioran a dezvăluit ce nume a ales pentru fetiță:

Citește și: Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani:

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au negociat partajul.

Citește și: Gabriela Cristea, accident neașteptat în casă:

Ce tratamente folosește Cristina Cioran în timpul sarcinii

Cristina Cioran a recunoscut că este adepta tratamentelor naturale de înfrumusețare și a explicat că a ales ca în această perioadă a sarcinii să facă tratamentul cu celule stem. Actrița a mai specificat că, la recomandarea medicului, a început să facă și un tratament pe bază de hormoni.

Toată lumea îmi spune că arăt foarte bine gravidă. Eu sunt adepta tratamentelor cât mai naturale de înfrumusețare, cât mai fine. De aceea am ales să fac tratamentul cu celule stem. Nu poți folosi ceva chimic în perioada asta, așa că mai bine te îndrepți spre ceva cât mai natural și cât mai puțin invaziv. Cred că va fi panică, dar el (n.r. Iubitul artistei) va sta calm. Nu e nicio problemă că eu o să am 53 de ani când ea (n.r. fiica sa) va avea 10. Acum fac un tratament cu hormoni pentru ca e indicat. Totul la recomandarea medicului meu', a mai spus actrița.

Cristina Cioran, despre iubitul ei

Cristina Cioran a povestit că s-a cunoscut cu actualul ei iubit într-un moment în care nu erau încheiate toate socotelile cu Traian Văduva, dar că a reușit să-și deschidă sufletul pentru o nouă iubire.

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început'.

 „Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut.  Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat' a povestit Cristina în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton