Cu ce s-au ocupat fetele de la A.S.I.A până ce trupa s-a reunit. Multe dintre ele s-au reprofilat: „Toate ne-am ocupat de cariera noastră și de evoluția noastră personală” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cu ce s-au ocupat fetele de la A.S.I.A până ce trupa s-a reunit. Deși au luat o pauză de ani buni în ceea ce privește formația, Anemona Niculescu, Ianna Novac, Sorana Mohamad și Anca Neacșu nu au zăbovit deloc în tot acest timp. Acestea și-au continuat proiectele personale, iar acum au revenit pe scenă în formula în care s-au lansat. Luni, 6 aprilie, artistele au marcat revenirea cu un spectacol la Sala Palatului din București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Am aflat cu ce s-au ocupat fetele de la A.S.I.A până ce trupa s-a reunit. Membrele trupei A.S.I.A și-au continuat proiectele personale, după ce formația, atât de iubită de toată lumea, s-a destrămat. Niciuna dintre ele nu a crezut că peste ani se vor reîntâlni peste ani pe scenă, astfel că s-au reprofilat. Iată ce meserii și-au ales, între timp!

20230210_14572020230210_145720

Citește și: Schimbare radicală de look pentru Sorana ex-ASIA! Vezi cum arată cântăreața!

Citește și: Artişti care s-au lansat pe scenă şi apoi s-au reprofilat. Le merge bine şi acum

Citește și: În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu: „Eram ca niște roboți”

Citește și: Ianna Novac a trecut prin momente de groază la naștere: anestezia epidurală nu a prins. Artista a povestit toată scena în detaliu

Cu ce s-au ocupat fetele de la A.S.I.A până ce trupa s-a reunit

Anemona Niculescu a devenit actriță după ce a ieșit din trupa A.S.I.A. În prezent, solista predă actorie și engleză la mai multe facultăți. De asemenea, a tradus și a scris cărți, dar a făcut un băiețel de toată frumusețea.

'Toate am făcut foarte multe lucruri. Am făcut Facultatea de Actorie, apoi m-am angajat la Teatrul Național, timp de 10 ani. Predau acum actoria la Hyperion, în București, dar mai predau la încă două facultăți engleză de specialitate, la Academia de Poliție și la Universitatea Maritimă din Constanța.

În plus, față de asta, traduc cărți, dar am scris cărți. Voi lansa o carte despre actorie. Se numește 'Profilul psihologic și profesional al actorului'. Am prefața făcută de profesorul Dumitru Constantin Dulcan. Mi-a scris o apreciere și doamna Elena Vulpescu. Sunt niște personalități foarte importante ale noastre.

Dumnezeu să o odihnească pe doamna Vulpescu, pentru că nu o să se mai poată bucura la lansare. M-am ocupat și de copilul meu. Am un băiețel de 9 ani, care este minunat, Alexandru. Toate ne-am ocupat de cariera noastră și de evoluția noastră personală, pe toate planurile, în continuare', a declarat Anemona Niculescu, pentru viva.ro.

Ianna Novac: „Am făcut doi copii, am deschis o Academie de canto'

Ianna Novac a cânta o perioadă cu Anca Neacșu, apoi a început proiectul de pop-opera. Artista este căsătorită tot cu un muzician, Octavian Dobrotă, și au împreună doi copii.

'După cum bine știți, traseul meu a fost unul muzical, clar. M-am ocupat și mai intens de muzică. Am intrat într-o zonă superbă muzicală, pe un gen pop-opera, pe care, apropo, nu-l abandonez, ci va merge în paralel. Și cu ocazia aceasta, vreau să anunț un spectacol al meu la Ateneu pe data de 23 aprilie. Va fi un concert grandios. Am făcut muzică, muzică, muzică. Am făcut doi copii, am deschis o Academie de canto. Am avut foarte multe spectacole. M-am apucat de compus, de scris versuri, muzică… și în momentul de față mă bucur de reunirea A.S.I.A, că mi-a fost tare dor de fete.

Anul trecut, am primit patru premii importante. Am fost desemnată vocea pop-opera feminină a anului 2022 și e o mare onoare și o mare responsabilitate pentru mine. Sper că toți acești ani care vin în față să înmulțească toată munca mea și toată munca noastră', a declarat Ianna Novac, pentru viva.ro.

Sorana Mohamad: „A.S.I.A a fost și este una din marile iubiri'

Sorana Mohamad este singura care nu a fost înlocuită în trupa A.S.I.A, pe parcursul activității. Vedeta a absolvit Facultatea de Drept și s-a mutat la Sibiu, unde a descoperit designul interior și pictura.

'Eu am stat în ASIA până la sfârșit. A fost destul de greu, pentru că eu am văzut cum fiecare colegă și soră se schimbă, pe rând. Acum, gata, s-au liniștit. După A.S.I.A, am terminat Facultatea de Drept, după care am plecat la Sibiu pentru o perioadă. Acolo am descoperit designul interior și tot ce înseamnă culoare. După ani, m-am întors în București și de foarte mulți ani pictez și mă pregătesc pentru pentru UNARTE. Pregătesc și o expoziție cu un vernisajal tablourilor mele', a declarat Sorana, pentru viva.ro.

Solista și-a făcut și o linie de haine, pictate după gustul ei. Acum, ea este fericită să trăiască cu aceeași intensitate momentele de pe scenă, ca la vârsta de 16 ani, când făcea furori cu trupa A.S.I.A.

'Am deschis și o linie de haine pe care eu le pictez. Și am continuat și cu muzică. Am scris foarte multă muzică și aștept să ne facem timp acum, să ascultăm și să lucrăm. Dar cea mai mare bucurie, sincer, în acest moment, este că am ocazia să retrăiesc lucruri pe care le-am trăit cu acea intensitate la 16 ani și să fiu alături de primele mele mari iubiri. Pentru că A.S.I.A a fost și este una din marile iubiri. Alături de fete și împreună și cu managerul Florin, care ne teroriza, acum e cel mai dulce și bun, dar acum e o mare bucurie să pot reveni în calitate de femeie în această echipă și să văd diferența de atunci, de copil. Și, practic sunt acasă, în familie.', a adăugat ea.

Anca Neacșu: „Am pierdut foarte multe proiecte mari'

Anca Neacșu și-a început și ea cariera solo, după ce a plecat din A.S.I.A. A fost plecată pentru șapte ani în Turcia, dar a menținut legătura cu țara și a venit să cânte la evenimente, atunci când era solicitată.

'Mi-am început cariera solo. Am avut o trupă de fete eu cu Ianna, Ladies. Două blonde frumoase, peste tot în evenimente, după care Ianna a început cu proiectul ei, pop-opera, eu mi-am continuat cariera solo. Am fost plecată șapte ani în Turcia, m-am întors. Dar făceam naveta la o săptămână-două, când se adunau mai multe evenimente și veneam să cânt. Adică nu prea mi-am făcut simțită lipsa.

Am apărut în emisiuni, am jucat în câteva sitcom-uri și am mai făcut multe, dar în mare cam asta am făcut. Am fost și prezentator la Antena 1. Am pierdut foarte multe proiecte mari, am renunțat, pentru că trebuia să fiu plecată cu lunile. Nu am putut să fiu parte din ele, pentru că eram în altă țară. Dacă veneam pentru un concert-două, cu cea mai mare plăcere, dar nu-mi pare rău, că nu sunt eu vreo mare luptătoare', a povestit Anca Neacșu, pentru viva.ro.

Foto: VIVA, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton